Ahoj, vzhledem k teplému počasí již začala na Vysočině sklizeň květáku. Posílám nějaké vzorky výpěstků.
Jelikož na moderce postrádám více obrázků a informací o bradavičnatých plemenech holubů, pokusím se občas nějakým příspěvkem udělat propagaci těmto nádherným zvířatům. Nevím, jestli jsem do začátku nezvolil příliš tvrdý kalibr, ale vo tom to je.
pat
napsal(a):
Ahoj, vzhledem k teplému počasí již začala na Vysočině sklizeň květáku. Posílám nějaké vzorky výpěstků.
Jelikož na moderce postrádám více obrázků a informací o bradavičnatých plemenech holubů, pokusím se občas nějakým příspěvkem udělat propagaci těmto nádherným zvířatům. Nevím, jestli jsem do začátku nezvolil příliš tvrdý kalibr, ale vo tom to je.
Anglický karier červený
pat
napsal(a):
Anglický karier modrý
Anglický karier červený - 4. letý holub
pat
napsal(a):
Anglický karier červený - 4. letý holub
Skupinka karierů již napárovaných
pat
napsal(a):
Původně tam měl být žlutý, takže ho dodatečně zařazuji.
pat
napsal(a):
Původně tam měl být žlutý, takže ho dodatečně zařazuji.
Čelní pohled
pat
napsal(a):
Čelní pohled
S barvami je to horší, ale občas se nějaké zadaří.
pat
napsal(a):
Teda Paťas, myslel jsem jaký jsem zahradník ale takovéhle květáky to se moc nevidí. Čím hnojíš a jakou dáváš ochranu proti škůdcům ??? Je to bomba, ale na nose bych to nosit nechtěl. . Pěkné obrázky !!! Mirek.
pat
napsal(a):
S barvami je to horší, ale občas se nějaké zadaří.
Holubice, s výše zobrazeným červeně plavým holubem tvoří pár.
pat
napsal(a):
Holubice, s výše zobrazeným červeně plavým holubem tvoří pár.
Holubice černý tygr.
pat
napsal(a):
Holubice černý tygr.
Holubice hnědá pruhová. Další fota i jiných bradavičnatých plemen, nejen karierů,.až zase něco napáruju
pat
napsal(a):
Holubice hnědá pruhová. Další fota i jiných bradavičnatých plemen, nejen karierů,.až zase něco napáruju
Nevydržel jsem to, přidávám ještě nějaké fotky. Skupina karierů - holubů.
pat
napsal(a):
Nevydržel jsem to, přidávám ještě nějaké fotky. Skupina karierů - holubů.
Opět holubi ještě nespárovaní.
pat
napsal(a):
Lonští výletci - holubi.
Karier - holub, starý necelých 7. měsíců, délka zobáku 5,9 cm, měřeno od začátku zobáku doprostřed oka, je dobře vidět neopeřená prsní kost, líp se vyfotit nedal, asi nechtěl.
pat
napsal(a):
Karier - holub, starý necelých 7. měsíců, délka zobáku 5,9 cm, měřeno od začátku zobáku doprostřed oka, je dobře vidět neopeřená prsní kost, líp se vyfotit nedal, asi nechtěl.
Detail obočnice s kosočtvercem.
pat
napsal(a):
No vida, Juro, tak jsi to rozjel! Ten holub má skutečně pěknou hlavu a obočnici s ozobím na to, jak je mladý. Paťas.
Přidávám další fota. Dnes mi udělal radost jeden holub, který je ale holubice. Měl jsem ho v oddělení mezi holuby - samci, už týden podezřele kamarádil/a/ s jiným strakem. Takže i barevně jdou k sobě. Navíc je velmi mohutná. Karieři dospívají velmi pozdě, proto je složité určit pohlaví u mladých.
pat
napsal(a):
Přidávám další fota. Dnes mi udělal radost jeden holub, který je ale holubice. Měl jsem ho v oddělení mezi holuby - samci, už týden podezřele kamarádil/a/ s jiným strakem. Takže i barevně jdou k sobě. Navíc je velmi mohutná. Karieři dospívají velmi pozdě, proto je složité určit pohlaví u mladých.
Detail hlavy. Je dobře vidět dvoubarevné /tržené/ oko, u straků ho má cca 70% holubů, u nás na výstavách se netoleruje, v některých jiných státech ano. Do chovu nevadí.
pat
napsal(a):
Detail hlavy. Je dobře vidět dvoubarevné /tržené/ oko, u straků ho má cca 70% holubů, u nás na výstavách se netoleruje, v některých jiných státech ano. Do chovu nevadí.
Čelní pohled. Slušná struktura ozobí.
pat
napsal(a):
Čelní pohled. Slušná struktura ozobí.
Celkový pohled na tuto holubici.
pat
napsal(a):
Celkový pohled na tuto holubici.
Ještě aktuálně - páruju bílé.
pat
napsal(a):
A další...
Další. U této barvy se mi potvrzuje progno'za, kterou jsem nedávno slyšel v rádiu. A to, že do 150 let budou ženy vyšší než muži. Já to mám na holubníku už teď.