pat
napsal(a):
Po dnešním fotbale přidávám další fotky a nabízím např. české proti norimberským bagdetám. Vypadá to na plichtu, a dá se na ně koukat i bez nervů.Paťas.
Anglický indián žlutý.
pat
napsal(a):
Anglický indián červený.
Anglický indián - žlutě plavá holubice.
pat
napsal(a):
Po dnešním fotbale přidávám další fotky a nabízím např. české proti norimberským bagdetám. Vypadá to na plichtu, a dá se na ně koukat i bez nervů.Paťas.
Anglický karier černý.
pat
napsal(a):
Anglický karier modrý pruhový.
Anglický karier tmavý kapratý.
pat
napsal(a):
pat
napsal(a):
Španier žlutý.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý pigr.
Česká bagdeta černá bělopruhá.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černá bělopruhá.
Česká bagdeta červená bělopruhá.
pat
napsal(a):
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý čápek.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta černý čápek.
Česká bagdeta červený čápek bělopruhý.
pat
napsal(a):
Česká bagdeta červený čápek bělopruhý.
Česká bagdeta červený čápek. Tato a výše uvedené fotky jsou ze 26. speciálky, konané 18.11.2006 v Holicích, focené ke konci výstavy.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta , chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta , chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Maier
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Maier
Norimberské bagdety, chov př. Maier.
pat
napsal(a):
Norimberské bagdety, chov př. Maier.
Norimberská bagdeta, chov př. Ťupa
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Ťupa
Norimberská bagdeta, chov př.Ťupa
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př.Ťupa
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel.
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel
pat
napsal(a):
Norimberská bagdeta, chov př. Gabriel
pat
napsal(a):
A nakonec dragouni - modří pruhoví - chov př. Novák
pat
napsal(a):
A nakonec dragouni - modří pruhoví - chov př. Novák
...
pat
napsal(a):
...
A ještě bílí dragouni v kombinaci s kariery - chov př. Bajer
pat
napsal(a):
A ještě bílí dragouni v kombinaci s kariery - chov př. Bajer
A poslední...
pat
napsal(a):
Ahoj Paťas. Po prvním tvém příspěvku jsem myslel, že jsi pouze malopěstitel květáků. Teď však vidím, že jsem se tak trochu mýlil a že musíš vlastnit pěkných pár hektarů polností a za starých časů by o tobě určitě tvrdili že jsi kulak. Je od tebe ale pěkné, že jsi nám ukázal kolik barevných rázů tato plemena mají. Jen takovouto osvětou se dá prorazit a získat další nadšence. I když jsem přivrženec úplně jiných holubů, vždy se na takovéto obrázky rád podívám a rozšířím si své obzory o to, co se na výstavách moc vidět nedá.Takže přeji ti, ale i těm dalším co mají plné zahrádky již zmiňované zeleniny , ať to šlape !!!!! Jen malé upozornění před nadcházející sezonou !!! Díky letošnímu teplému jaru budou asi přemnoženi Bělásci zelní, tak bacha na ně !!!! Zdraví M. L.
mirlub
napsal(a):
Ahoj Paťas. Po prvním tvém příspěvku jsem myslel, že jsi pouze malopěstitel květáků. Teď však vidím, že jsem se tak trochu mýlil a že musíš vlastnit pěkných pár hektarů polností a za starých časů by o tobě určitě tvrdili že jsi kulak. Je od tebe ale pěkné, že jsi nám ukázal kolik barevných rázů tato plemena mají. Jen takovouto osvětou se dá prorazit a získat další nadšence. I když jsem přivrženec úplně jiných holubů, vždy se na takovéto obrázky rád podívám a rozšířím si své obzory o to, co se na výstavách moc vidět nedá.Takže přeji ti, ale i těm dalším co mají plné zahrádky již zmiňované zeleniny , ať to šlape !!!!! Jen malé upozornění před nadcházející sezonou !!! Díky letošnímu teplému jaru budou asi přemnoženi Bělásci zelní, tak bacha na ně !!!! Zdraví M. L.
Ahoj, děkuju za hezkou a nápaditou odezvu. Musím říct, že jsi se s tím kulakem docela trefil, protože jsem koupil statek, kde hospodařil největší sedlák ve vsi. Ovšem údržba JZD ho v letech minulých opečovala až moc, takže začínám stavět znovu. Jinak k těm výše uvedeným fotkám - na žádné z nich nejsou moji holubi, na výstavách svoje nefotím a když, tak jsou to ti v kleci zezadu. Norimberky zatím nemám a s dragouny jsem letos začal. Letos začínám svůj 4 rok holubaření, takže jsem holubářský nýmand. A mimochodem, taky se rád dívám na stránky s tvými holuby. Takže, ať ti to vrká. Paťas.
frkrk
napsal(a):
Již celý rok kdykoliv chci potěšit sve oko navolim si Patriku tuto stránku.Díky za ni ,vydařila se Ti.Jako holubářský nýmant (Tvé vyznání) máš cit pro krásu,nepřekonatelnou bradavičnatou krásu. frk
Děkuji Vám, Františku. Rád budu i v příštích letech spojovat svůj volný čas s těmito krasavci a snad Vás potěším ještě víc. Doufám, že se mi ta krása pak nevyrazí okolo očí a nad nosem; vlastně ještě 3 malé pod nosem, v případě indiána. Paťas.