danielgregac
napsal(a):
Ahoj, moc pěkní pražáci, hlavně ti černí se mi líbí. I když je nechovám, rád se podívám. Dovoluju si přidat pár fotek sedlatých ze svého archivu. Ať se daří. Paťas.
pat
napsal(a):
Ahoj, moc pěkní pražáci, hlavně ti černí se mi líbí. I když je nechovám, rád se podívám. Dovoluju si přidat pár fotek sedlatých ze svého archivu. Ať se daří. Paťas.
.
danielgregac
napsal(a):
PRVE NASE TOCHTO ROCNE PRK
Ja sa volam Roderik Gregac mam 16 rokov som z Levic zo slovenska
.Kazdy rok odchovavam 40-50 kusov rucne v tomto mi pomaha Otec aj Brat . Rucny odchov je narocny vyzaduje vela trpezlivosti ( aj cas ) ale vysledok stoji za to!!! Nemusis chovat iny druh holubov a mozes mat viac PRK ako ja. Ja mam 80 kusov + vyletky. Viem odchovat od 1 dna ale je to VELMI narocne do 5 dni chovaju viac menej rodicia ale cca od 5 dni sa krmi : granule sa rozmocia vo vlaznej vode- na tekutu kasicku a naplni sa do injekcnej striekacky ( davkovanie podla veku holuba ) na konci striekacky je mäkka 7cm hadicka ktoru zavedies do hrvola a pomaly vytlacis kasicku. Pokial budes mat konkretnu otazku odpisem ti. teraz dokrmujeme 7 malych PRK. Dufam ze som ti poradil a prajem ti vela uspechov. P.S. ked napises mail tak ti mozem poslat aj nazorne video alebo fotky ...
danielgregac
napsal(a):
.Kazdy rok odchovavam 40-50 kusov rucne v tomto mi pomaha Otec aj Brat . Rucny odchov je narocny vyzaduje vela trpezlivosti ( aj cas ) ale vysledok stoji za to!!! Nemusis chovat iny druh holubov a mozes mat viac PRK ako ja. Ja mam 80 kusov + vyletky. Viem odchovat od 1 dna ale je to VELMI narocne do 5 dni chovaju viac menej rodicia ale cca od 5 dni sa krmi : granule sa rozmocia vo vlaznej vode- na tekutu kasicku a naplni sa do injekcnej striekacky ( davkovanie podla veku holuba ) na konci striekacky je mäkka 7cm hadicka ktoru zavedies do hrvola a pomaly vytlacis kasicku. Pokial budes mat konkretnu otazku odpisem ti. teraz dokrmujeme 7 malych PRK. Dufam ze som ti poradil a prajem ti vela uspechov. P.S. ked napises mail tak ti mozem poslat aj nazorne video alebo fotky ...
PRAŽÁCI NA PLÁŽI
danielgregac
napsal(a):
Tak díky za rady,radili mi i další ,tak jsem si to tak vše zvažil a dělam to takto:
kašičku si dělam z 1dilu BR-2 a 1 dílu granule pro holuby .
Ještě uvažuju že bych do toho přidal jogurt,ale všeho moc škodí.Jedna z chyb kterou jsem dělal byla že jsem neopeřená mlaďata nechaval na hnízdě když byla v noci zima a proto mi hynula,když na nich přestali staří sedět.Teď je dávám na noc pokud je zima pod žarovku a je vše OK.
zahradnik
napsal(a):
Tak díky za rady,radili mi i další ,tak jsem si to tak vše zvažil a dělam to takto:
kašičku si dělam z 1dilu BR-2 a 1 dílu granule pro holuby .
Ještě uvažuju že bych do toho přidal jogurt,ale všeho moc škodí.Jedna z chyb kterou jsem dělal byla že jsem neopeřená mlaďata nechaval na hnízdě když byla v noci zima a proto mi hynula,když na nich přestali staří sedět.Teď je dávám na noc pokud je zima pod žarovku a je vše OK.
Mlady PRK cerveny , Detail hlavy ... Co poviete ??? nieje nadherny ???
danielgregac
napsal(a):
Mlady PRK cerveny , Detail hlavy ... Co poviete ??? nieje nadherny ???
Skupinka mladych zltych PRK
danielgregac
napsal(a):
Skupinka mladych zltych PRK
Skupinka mladych cervenych PRK
danielgregac
napsal(a):
Skupinka mladych cervenych PRK
trio PRK: zlty, cierny, mysak VŠETKO RUČNE ODCHOVANÉ
danielgregac
napsal(a):
trio PRK: zlty, cierny, mysak VŠETKO RUČNE ODCHOVANÉ
Tochto rocna cierna vyletka PRI LETOVOM TRENINGU !!!
danielgregac
napsal(a):
Tochto rocna cierna vyletka PRI LETOVOM TRENINGU !!!
A jedno TLESKNUTIE s prekrasnou AKROBACIOU !!!
danielgregac
napsal(a):
A jedno TLESKNUTIE s prekrasnou AKROBACIOU !!!
danielgregac
napsal(a):
*** OBLASTNA VÝSTAVA MLADAT LEVICE 2007 ***
nas odchov 2007 - CESTNA CENA
danielgregac
napsal(a):
*** OBLASTNÁ VÝSTAVA VRABLE 2007 ***
Cestne ceny odovzdaval PRIMATOR mesta Vrable
danielgregac
napsal(a):
Cestne ceny odovzdaval PRIMATOR mesta Vrable
CESTNA CENA 95 bodov