Ruske plemena - Ukrajina

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2007 20:12

Vazene pratele! Nabizim nekolik fotek holubu ruskych plemen, ktere ma popularitu a rozsireni u nas na Ukrajine. Jsou to holubi s vybornymi letovymi schopnostmi a taky s dekorativnym telesnym tvarem a vynikajici exterierovou krasou...
S chovatelskym pozdravem - Petro Todoruk

13.11.2007 20:26

bokhara napsal(a):
Vazene pratele! Nabizim nekolik fotek holubu ruskych plemen, ktere ma popularitu a rozsireni u nas na Ukrajine. Jsou to holubi s vybornymi letovymi schopnostmi a taky s dekorativnym telesnym tvarem a vynikajici exterierovou krasou...
S chovatelskym pozdravem - Petro Todoruk

dvouvrkocaty uzbecky bily

13.11.2007 20:32

bokhara napsal(a):

Ahoj Petro. ....nerob zle mojim očiam a môjmu srdcu, ..ked tie holuby vidím, najradšej by som ich mal doma všetky.
Pokračuj a poteš nás Ruskou krásou.
Andrej

13.11.2007 20:45

bokhara napsal(a):

0.1

13.11.2007 20:58

bokhara napsal(a):
cilik 0.1

1.0 cilik

13.11.2007 21:11

bokhara napsal(a):
1.0 cilik

KRAL mezi bublaky

13.11.2007 21:20

bokhara napsal(a):
KRAL mezi bublaky

1.0 novocerkasky cernoocasy postavovy rejdic
Pane Jankovic! Ta para muze byt Vase... Vymena na 1.0 smalkandske!?

13.11.2007 21:28

bokhara napsal(a):

andizansky tleskac Rodi se skoro uplne cerveny... 3-lety samec

13.11.2007 21:36

bokhara napsal(a):
andizansky tleskac Rodi se skoro uplne cerveny... 3-lety samec

uplne NERUSKE plemeno - dovoz ze Slovenska

13.11.2007 21:45

bokhara napsal(a):
uplne NERUSKE plemeno - dovoz ze Slovenska

dik panu Sándoru Dóczi!!

13.11.2007 21:59

bokhara napsal(a):
dik panu Sándoru Dóczi!!

zase "bokhara"

13.11.2007 22:11

bokhara napsal(a):
zase "bokhara"

severokavkazsky dlouhozoby cervenoocasy tleskac
0.1
Puvod - Rostov na Donu

13.11.2007 22:17

bokhara napsal(a):
severokavkazsky dlouhozoby cervenoocasy tleskac
0.1
Puvod - Rostov na Donu

1.0 vyletek

13.11.2007 22:25

margetin napsal(a):
Ahoj Petro. ....nerob zle mojim očiam a môjmu srdcu, ..ked tie holuby vidím, najradšej by som ich mal doma všetky.
Pokračuj a poteš nás Ruskou krásou.
Andrej

Ahoj Andrej! Klidne vsechne muzut byt Tvuje!..Hlavne - fortuna a zdravi!! Priste udelam Novu temu forumu - vic lakavu pro Tebe!!!!! Ukrajinske plemena. Preji prijemny vecer - Petro

bavorák

14.11.2007 17:27
bavorák

bokhara napsal(a):

ahoj..no je zajímavé když si nabízel novočerkatské nám tak to byl jenom brak a ted hele kvalita.no budeš to muset asi zkusit jinde už se tu najde těžko blbec který ti dá za holubi 30000 a dostane jen polovinu toho co chtěl a druhá polovina šla do polívky to jen pro ostatní kdo by chtěl holubi od Petra

bavorák

14.11.2007 17:34
bavorák

bavorák napsal(a):
ahoj..no je zajímavé když si nabízel novočerkatské nám tak to byl jenom brak a ted hele kvalita.no budeš to muset asi zkusit jinde už se tu najde těžko blbec který ti dá za holubi 30000 a dostane jen polovinu toho co chtěl a druhá polovina šla do polívky to jen pro ostatní kdo by chtěl holubi od Petra

a ještě něco málo mam nový kontakty na ukrajinu a ti mi řekli že se tam titi holubi dají běžně sehnat od 20 do 50 dolaru je pravda ta doprava ale ta neni taky za darmo a za kolik se ty holubi dostanou k nám polívkový za 50 o něco lepší za 100 a ti nejlepší i za 200 a mi je tam necháváme co vím max za 30 dolarů a ještě jim líbáme ruce tak už se trochu proberme a pak jen každý brečí jak to je drahý koníček Roman

14.11.2007 20:33

bavorák napsal(a):
a ještě něco málo mam nový kontakty na ukrajinu a ti mi řekli že se tam titi holubi dají běžně sehnat od 20 do 50 dolaru je pravda ta doprava ale ta neni taky za darmo a za kolik se ty holubi dostanou k nám polívkový za 50 o něco lepší za 100 a ti nejlepší i za 200 a mi je tam necháváme co vím max za 30 dolarů a ještě jim líbáme ruce tak už se trochu proberme a pak jen každý brečí jak to je drahý koníček Roman

Ahoj Roman! Mrzi mene to... Napis pravdu za kolik ja Ti posilal holuby?? 500-600Kc za kus!! Jedine volzske lentove a biloprse rostovske za 100$!! A jine holuby(taky za 100$) Jste rovne domlouvilse s Nikolajem Cechlatovym s Rostova - ja jenom pomohl Ti s dopravou - a Jste ted takle pises... Moc dekuji!.. Od Tebe ja koupoval 100euro za kus - a nic! Kdyz mas nejaky problem osobny - ne tlac to v holubarstvo... Ja chapu - Jste myslil na ruskych plemenach vydelat million... Holub - to je zivot - bily pruh, cerny pruh... Pak po tomu cernemu zase bude bily!!! Preji prijemny vecer - Petro

bavorák

16.11.2007 18:21
bavorák

bokhara napsal(a):
Ahoj Roman! Mrzi mene to... Napis pravdu za kolik ja Ti posilal holuby?? 500-600Kc za kus!! Jedine volzske lentove a biloprse rostovske za 100$!! A jine holuby(taky za 100$) Jste rovne domlouvilse s Nikolajem Cechlatovym s Rostova - ja jenom pomohl Ti s dopravou - a Jste ted takle pises... Moc dekuji!.. Od Tebe ja koupoval 100euro za kus - a nic! Kdyz mas nejaky problem osobny - ne tlac to v holubarstvo... Ja chapu - Jste myslil na ruskych plemenach vydelat million... Holub - to je zivot - bily pruh, cerny pruh... Pak po tomu cernemu zase bude bily!!! Preji prijemny vecer - Petro

to sem rád že víš že holub je živý tvor ....tak že tu nenapíšeš taky o tom kolik holubu tvou dopravou přišlo o život v jedné zásylce i několik..nebo když se holubi nepovedli poslat a přišli ti na zpět tak šli hned za týden znova a jak dopadli chcípli kdyby si holubum rozuměl tak víš že krátkozobý holoubek to nevidrží ale kševt je kšeft...to jen pro ostatní kteří by měli chut s tebou obchodovat. jinak nepotřebuju zbohatnout na holubech já je mám rád a peníze mi teda opravdu nechybí ale jen mě sere když tu někdo zneužívá naši blbost. a k cenám se nebudu raději vyjadřovat protože ty počty ti opravdu nejdou ...tak přeji hodně zdaru všem holubářum kteří mají rádi ruská ale i jiná plemena je opravdu na co se dívat ....ale dívat se uplne všude Roman

19.11.2007 15:58

bavorák napsal(a):
to sem rád že víš že holub je živý tvor ....tak že tu nenapíšeš taky o tom kolik holubu tvou dopravou přišlo o život v jedné zásylce i několik..nebo když se holubi nepovedli poslat a přišli ti na zpět tak šli hned za týden znova a jak dopadli chcípli kdyby si holubum rozuměl tak víš že krátkozobý holoubek to nevidrží ale kševt je kšeft...to jen pro ostatní kteří by měli chut s tebou obchodovat. jinak nepotřebuju zbohatnout na holubech já je mám rád a peníze mi teda opravdu nechybí ale jen mě sere když tu někdo zneužívá naši blbost. a k cenám se nebudu raději vyjadřovat protože ty počty ti opravdu nejdou ...tak přeji hodně zdaru všem holubářum kteří mají rádi ruská ale i jiná plemena je opravdu na co se dívat ....ale dívat se uplne všude Roman

Na zdar Roman! Myslil,ze Jste normalny chlapec - Jste ZLOBNY clovek~!!
Vidim,ze brzo musim prejmenovat svuj forum na "Roman Kucera - a jeho zivotne problemy!"
Po prve: ne MUJE DOPRAVA - a doprava avtobusem v tech podminkach na ktere Jste souhlasil SAM!!
Po druhe: blbec,kteremu Jste libas ruce... Jak to delas,kdyz jsme jeste nikdy ne potkaly...Asy pres telefon?..
Ne ja Te nasel - a Ty hledal cloveka,ktery Ti pomuze dopravit krasnodarskeho cervenoprseho rejdice s Ruska!! Pomohl to ja Te udelat?? Ano!!! ZADARMO!! Zadne penize za telefon(musel domlouvitse s chovatelem s Krasnodara a s kamaradem s Mariupole pres koho udelal tu dopravu - 2000km!), za dopravu 4xkrat - do Mariupole, do Kyjeva, do mne... za dopravu do Chech Jste NE PLATIL!!
Potom stejne posilani od Nikolaje Cechlatova s Rostava na Donu...
A kdyz ja prosil Te pomoc poslat holuby pres Tebe do Andreja Margetine v Slovensko - Jste mi odepsal:
original: "...pokud to jde posílej holubi jen pro mne
nechci tu dělat někomu poslíčka u nás to nikdo neocení."
To znamena,ze ja pro Tebe "POSLICKA" !.. Jste taky to ne cenes!!
Za muje dobro - Jste platis mi zlo!!
Moc dekuji! Ja Te otevril oci! Dal mysli,jak chces...
Myslil,ze jsme kamarade!? Ted uz ne verim vubec...
Kdyz "peníze mi teda opravdu nechybí" - posli mi slibeni paviky a na shle!
Hledaj nove kontakty a novych blbcou.
Preji prijemny zivot - Petro

Přidejte reakci

Přidat smajlík