Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2009 18:41
margetin

XXX.XXX.35.146

Človek je tvor vynaliezavý a často sa snaží spojiť dve veci, ktoré spolu na prvý pohľad vôbec nesúvisia. Hudba a holuby?? Tieto dve zdanlivo nezlúčiteľné témy pochádzajú z Číny a Indonézie a v poslednom čase začínajú zaznamenávať boom aj v Európe, hlavne u chovateľov akrobatických plemien.
Všetky píšťalky na obrázkoch sú výroby Renihol Deubeli. Ručná práca, materiál od výmyslu sveta. Od škrupín z vlašských orechov, cez sušenú kôru mandariniek pingpongových loptičiek a podobne. Asi najčastejšie však so stoniek Pohánkoncov / Fallopia ssp. /.

9.1.2009 18:43
margetin

XXX.XXX.35.146

margetin napsal(a):
Človek je tvor vynaliezavý a často sa snaží spojiť dve veci, ktoré spolu na prvý pohľad vôbec nesúvisia. Hudba a holuby?? Tieto dve zdanlivo nezlúčiteľné témy pochádzajú z Číny a Indonézie a v poslednom čase začínajú zaznamenávať boom aj v Európe, hlavne u chovateľov akrobatických plemien.
Všetky píšťalky na obrázkoch sú výroby Renihol Deubeli. Ručná práca, materiál od výmyslu sveta. Od škrupín z vlašských orechov, cez sušenú kôru mandariniek pingpongových loptičiek a podobne. Asi najčastejšie však so stoniek Pohánkoncov / Fallopia ssp. /.

Teraz tie ktoré už mám doma

9.1.2009 18:44
margetin

XXX.XXX.35.146

margetin napsal(a):
Teraz tie ktoré už mám doma

Iný pohľad.

9.1.2009 18:45
margetin

XXX.XXX.35.146

margetin napsal(a):
Iný pohľad.

Viac info na:
http://www.windmusik.com/html/pigflut.htm

9.1.2009 20:14
vori

XXX.XXX.7.158

margetin napsal(a):

Andrej, připrav mi ceny než k tobě pojedu. Dík Vor.

18.1.2009 22:07
on marek

XXX.XXX.31.150

vori napsal(a):
Andrej, připrav mi ceny než k tobě pojedu. Dík Vor.

naco vlastne sluzia tie pistalky? teraz som to pozeral a predtym nez som to pozrel myslel som ze sa stym holuby privolavaju

19.1.2009 15:37
voracek

XXX.XXX.185.7

on marek napsal(a):
naco vlastne sluzia tie pistalky? teraz som to pozeral a predtym nez som to pozrel myslel som ze sa stym holuby privolavaju

Tyto píšťalky se připevňují na jednotlivé holuby. Za letu píšťaly vydávají různé zvuky, což je paráda. Holub si na ně přivykne a nebojí se. Já jsem to letos zkoušel s rolničkami pro dravce. Připevněné na noze Birminghamského rolera to za letu neznělo také špatně. Sousedé se nestačili divit. Vor

24.1.2009 23:41
nico

XXX.XXX.151.23

voracek napsal(a):
Tyto píšťalky se připevňují na jednotlivé holuby. Za letu píšťaly vydávají různé zvuky, což je paráda. Holub si na ně přivykne a nebojí se. Já jsem to letos zkoušel s rolničkami pro dravce. Připevněné na noze Birminghamského rolera to za letu neznělo také špatně. Sousedé se nestačili divit. Vor

Hi Andrej, here is my personnal collection of Chinese whistles

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.1.2012 12:31

....

11.1.2012 16:57
hrabal1

XXX.XXX.225.116

TIež ich využívam, sú aj viac tónové.Niektorí chovatelia tvrdia, že počas letu odradia dravca od útoku.Neviem, neviem-hlad je hlad! Ale znejú nádherne! Rolničky sa rozširujú z orientu-kde ich dávajú holubom na beháky,ako u nás obrúčky- aj do európy.Efektne znejú pri chôdzi holubov po dvorku. JH.

11.1.2012 17:08

Ahoj,

není pravdou,sežere holuba i spíšťalkou!!! smajlík Na toto jsem se u kamaráda v Německu ihned informoval a vůbec mu ta píšťalka nevadí.

11.1.2012 17:16
milošditrich

XXX.XXX.134.130

:-) ahoj ja na holubi Orientalni rejdič pískal smajlík

12.1.2012 14:37
fjfpytela

XXX.XXX.1.132

daji se ty pistalky sehnat i nekde u nas ???????????????????

21.1.2012 19:02
vori

XXX.XXX.7.158

Také mám několik píštalek. Rád se pochlubím. Pepík Voráček

21.1.2012 19:10
vori

XXX.XXX.7.158

3.http://holubi-sport.webnode.cz/
Tady jsou ve fotogalerii k vidění i další.

Přidejte reakci

Přidat smajlík