POŠLU VÁM OPĚT PÁR FOTEK S POZDRAVEM ZE TŘEBONĚ: -zítra začne výstava a v neděli burzou končí! (je to narychlo, nebyl čas na pózování- je to tak jak naše holuby uvidíte, když výstavu navšívíte : Beda
beda
napsal(a):
POŠLU VÁM OPĚT PÁR FOTEK S POZDRAVEM ZE TŘEBONĚ: -zítra začne výstava a v neděli burzou končí! (je to narychlo, nebyl čas na pózování- je to tak jak naše holuby uvidíte, když výstavu navšívíte : Beda
začnu holuby,které jsem vystavoval já a pak budu pokračovat .....
beda
napsal(a):
začnu holuby,které jsem vystavoval já a pak budu pokračovat .....
...tak VOLŽÁCI....(ČC)
beda
napsal(a):
...a červený--
...1.0-- PÁVÍK - hedvábný ( pro zajímavost dal jsem ho jako prodejný za 250.-)- no nekup to ?
beda
napsal(a):
...1.0-- PÁVÍK - hedvábný ( pro zajímavost dal jsem ho jako prodejný za 250.-)- no nekup to ?
SILVERETKA--- 95 bodů ČC- a není co řešit......
( ORIENT. RACEK - SATINETA )
beda
napsal(a):
SILVERETKA--- 95 bodů ČC- a není co řešit......
( ORIENT. RACEK - SATINETA )
..HOLUBŮ NENÍ MOC ASI 250 KS, ALE VESMĚS KVALITA SUPER
beda
napsal(a):
..HOLUBŮ NENÍ MOC ASI 250 KS, ALE VESMĚS KVALITA SUPER
...TAK NEMAM PRAVDU.........
beda
napsal(a):
POSUZOVATEL-PŘÍTEL- PETROVSKÝ-( nenafukoval, ale stejně si pošmákl ) !!
beda
napsal(a):
POSUZOVATEL-PŘÍTEL- PETROVSKÝ-( nenafukoval, ale stejně si pošmákl ) !!
... A TYHLE KLUKY- ASI TAKÉ HODNĚ Z VÁS ZNÁ........
beda
napsal(a):
... A TYHLE KLUKY- ASI TAKÉ HODNĚ Z VÁS ZNÁ........
A TAK SE S VÁMI LOUČIM - kdo můžete, tak v neděli na pivko, kavčo, klobásku - a samozřejmě a především na HOLOUBKY !!!!!! Beda
beda
napsal(a):
A TAK SE S VÁMI LOUČIM - kdo můžete, tak v neděli na pivko, kavčo, klobásku - a samozřejmě a především na HOLOUBKY !!!!!! Beda
holubi pěkní, jen u těch extrémě krátkých zobáků (neschopných se bez chův rozmnožovat) mě už to přijde proti přírodě a jako zhovadilost - prostě TÝRÁNÍ CHOVEM
a teď do mne...
lupus4
napsal(a):
holubi pěkní, jen u těch extrémě krátkých zobáků (neschopných se bez chův rozmnožovat) mě už to přijde proti přírodě a jako zhovadilost - prostě TÝRÁNÍ CHOVEM
a teď do mne...
.....máš naprostou pravdu---krátký zobáky nekrměj, Kingové a slepičáci nelétaj, Pávíci a rousní zakopávají, Buchaři jsou slepý jak patrony - ale hlavně si to tak neber, sedni si v parku na lavičku a krm "věžáky"! Teď je již asi pozdě, teď už ti asi nepomůže ani Špidla v Bruselu! Takže klídek a nic ve zlém !
beda
napsal(a):
Zdravim já jsem rád že holubi ještě vůbec někdo chová,jaký, to je každýho věc hold se každému líbí něco jiného.Děkuju za heský průřez výstavou.
vlales
napsal(a):
Zdravim já jsem rád že holubi ještě vůbec někdo chová,jaký, to je každýho věc hold se každému líbí něco jiného.Děkuju za heský průřez výstavou.
..nechtěl jsem s nikým začít polemizovat o tom jaké holuby chovat a tak podobně, chtěl jsem jen těm kteří mají zájem - předvést, že i menší výstava jako je v Třeboni, může být pěkná a chovatelsky zajímavá. Na toto téma si otevřete samostatnou diskuzi.Ale když už jsem tady-ještě jeden postřech, vystavovaní holubi jsou konečně velmi čistí, na výstavu připravení a hlavně zdraví - a to mě potěšilo !! Věřte, že připravit slušný příspěvek je dost pracné!