romous
napsal(a):
Bedo,nic ve zlém,ale já ,když měl na baráku pokrývače,chodil asi týden ,,jsem najednou prodával lidem vařená vejce.Taky mi to bylo divné,až se, za několik roků ,jednou prokec.Vím,že u Tebe to nehrozí,aby Ti to někdo dělal.Zdravím.
.... poněkud ti to uteklo do jiné rubriky (patří do drubež)- takže jsem chvíli nevěděl o co jde-záměna není možná nikdo tam beze mne nejde! Mám tam vodníka a lidé se tam bojí! Vajíčka od Japonek jsou atipická-těžko by je i někdo sehnal. CHudáci holubáři asi budou koukat co jsi to sem poslal a o co jde-omlouváme se!
beda
napsal(a):
.... poněkud ti to uteklo do jiné rubriky (patří do drubež)- takže jsem chvíli nevěděl o co jde-záměna není možná nikdo tam beze mne nejde! Mám tam vodníka a lidé se tam bojí! Vajíčka od Japonek jsou atipická-těžko by je i někdo sehnal. CHudáci holubáři asi budou koukat co jsi to sem poslal a o co jde-omlouváme se!
... teď jsem si Víťo, teprve všiml v kolik hodin jsi to podával (23.29 hod)- příště až půjdeš z hospody místo na počítač jdi raději do lednice! Jinak zdravim do Žirovnice a ČAU