staszek
napsal(a):
Volżsky post. rejdić
Sibirsky rejdić (BEDA ma kvalitniejśi)
staszek
napsal(a):
Pridavam par fotek z vystavy LIPSIA Schau.
Jeptiśka
staszek
napsal(a):
Ćinsky holub
staszek
napsal(a):
Krasnodarsky rejdić
staszek
napsal(a):
Bucharsky bublak
staszek
napsal(a):
Nemecky dvojvorkćaty bublak
staszek
napsal(a):
Ćilik
...STASZEK- fotky -paráda /sibiřskou holku tam mít nebudeš-včera jsem ji odvezl+volha kluka- i když jsem to potřeboval přesně naopak, ale nebylo /-jinak jsme přivezli seldžuky -černé s bílým ocasem-Honza dá fotky/-já nestačil nic nafotit, nevěděl jsem kam dříve skočit!! Čiliky 250 euro a seldžuky bílé také250 euro - to bychom jeli domů autostopem!! Také jsem si udělal Mikuláše a koupil za 2eura papírovou přenosku!
Beda
staszek
napsal(a):
Bernbursky bublak
staszek
napsal(a):
Dalśi bernbursky
staszek
napsal(a):
Dresdensky bublak
staszek
napsal(a):
Brnensky volać
staszek
napsal(a):
Amsterdamsky volać
staszek
napsal(a):
Vorbursky volać
staszek
napsal(a):
Vorbursky volać
staszek
napsal(a):
Marchenero
staszek
napsal(a):
Bernbursky bublak
....to je úžasné - přesně fotky co tam dáváš, tak to jsou holubi, kde jsem strávil většinu času /takže, kdybych fotil byli by tam stejní holubi/!! /toho sibiřáka co jsi fotil, nemá rousy-ta holka co je měla je již doma v karanténě/! Také tam byly pěkné silverety a né drahé 50-60 euro- ale od jednoho chovatele-sourozenci! /No svrbělo mně! - stejně je malér-manželka chce abychom zajeli načerpat vánoční atmosféru, někam do Rakouska na trhy, ale já již nemám ani na kafe!!Beda
staszek
napsal(a):
Dalśi norvich
staszek
napsal(a):
Slezka straka
staszek
napsal(a):
Slezky volać
staszek
napsal(a):
Hasensky volać
staszek
napsal(a):
Sasky volać
staszek
napsal(a):
Volać sedlaty rousny
staszek
napsal(a):
VSR ćerveny
staszek
napsal(a):
VSR modry
staszek
napsal(a):
Pomoransky volać
staszek
napsal(a):
Dalśi pomoransky
staszek
napsal(a):
Śmakaldsky barevnohlavek
staszek
napsal(a):
Dalśi parukar
staszek
napsal(a):
Posledni
staszek
napsal(a):
Posledni
...STASZKU-to je naprostá paráda, jedna fotka lepší, než druhá! Jeden holub lepší než druhý! //Kdybych to byl věděl, tak jsem ušetřil kilometry a koukal na to doma v křesle u lahvinky vínka! To jsi jim sem, měl nechat až k Ježíšku !! /-nemáš tam náhodou MP šupinaté, aby viděli tu nádhernou kresbu a barvu a ty oči, aby naši viděli, jaký material jim za ty marky kdysi prodali/!? Beda
staszek
napsal(a):
Posledni
Pěkná výstava, já tam taky byl. Bohužel mi kleknul fotoaparát. Takže jenom slova. Myslím, že se vyrovnala nebo i překonala Evropu. Přitom za poloviční vstup. Kdo nemusí králíky, tak to byla výstava pro něj.
Každý tam jdeme na to své a všechno se neprohlídne. I když já jsem tam svoje plemeno neměl. Jen příbuzná. A pravda, altenburské bubláky jsem tam obdivoval v andaluské barvě coby novošlechtění. Bylo tam spousta kvalitních zvířat včetně vzácných rarit. A to nejen u holubů. Trochu jsem se zapotil s poklusem katalog v ruce, když jsem chtěl koupit. Považte z haly 5 do haly 2 je to pěkná štreka abych nakonec zjistil, že vybraná zvířata jsou již koupena. Nakonec jsem nejel domu s prázdnou. Jinak organizačně perfektně zvládnuto. Snad jenom více garantů, ale ne zas tolik jako v Nitře. Organizace odbavení u prodeje zvířat ukázková. Očíslované kasy a posílání k nim jako v bance.
Seldžukové nádherní skoro jako v Sobíku a ještě hezčí speciálka hýlů. To zrak přecházel. Voláči španělští francké, francouzké, norimberské, štainhaimské bagdety, lalůčkoví holubi s orientálními vzorky. Portýři, barvení rysové paráda. No kdo tam byl, udělal dobře. Počasí přálo.¨
Tak´a zase do procesu....
Juraj Kafka
mysak
napsal(a):
Pěkná výstava, já tam taky byl. Bohužel mi kleknul fotoaparát. Takže jenom slova. Myslím, že se vyrovnala nebo i překonala Evropu. Přitom za poloviční vstup. Kdo nemusí králíky, tak to byla výstava pro něj.
Každý tam jdeme na to své a všechno se neprohlídne. I když já jsem tam svoje plemeno neměl. Jen příbuzná. A pravda, altenburské bubláky jsem tam obdivoval v andaluské barvě coby novošlechtění. Bylo tam spousta kvalitních zvířat včetně vzácných rarit. A to nejen u holubů. Trochu jsem se zapotil s poklusem katalog v ruce, když jsem chtěl koupit. Považte z haly 5 do haly 2 je to pěkná štreka abych nakonec zjistil, že vybraná zvířata jsou již koupena. Nakonec jsem nejel domu s prázdnou. Jinak organizačně perfektně zvládnuto. Snad jenom více garantů, ale ne zas tolik jako v Nitře. Organizace odbavení u prodeje zvířat ukázková. Očíslované kasy a posílání k nim jako v bance.
Seldžukové nádherní skoro jako v Sobíku a ještě hezčí speciálka hýlů. To zrak přecházel. Voláči španělští francké, francouzké, norimberské, štainhaimské bagdety, lalůčkoví holubi s orientálními vzorky. Portýři, barvení rysové paráda. No kdo tam byl, udělal dobře. Počasí přálo.¨
Juraj Kafka
..Juro-vše jak píšeš i já jsem běhal z 2 do 5 /i jsem si to blbě opsal/ a běžel znova-nejhorší to bylo přes ten bufet, kde si domácí v pohodě seděli a popíjeli pivečko/-ale proto jsme tam nebyli-ale jinak prodaná zvířata ihned dostávala na posuzovák červený štempl-prodáno! Garanti byli zašití, aby nemuseli vydávat před 14hod! U těch hýlů jsem také zapustil kotvu-to máš pravdu! Vážně se to vyplatilo! Nebo ty stánky-prostě všechno, ale bohužel pro nás -no jo, když mám důchod, jaký jsem si vyzvonil klíčema-tak zavřít oči a vzpomínat-stálo to za to!! V únoru je burza Poznaň, také zážitek, sice o něco dál, ale zas o něčem jiném !! Staszek dal krásné fotky-jako bych tam byl znova! Beda
mysak
napsal(a):
Juraj Kafka
Nazdar Juraji, tak se pochlub, co jsi přivezl.
beda
napsal(a):
..Juro-vše jak píšeš i já jsem běhal z 2 do 5 /i jsem si to blbě opsal/ a běžel znova-nejhorší to bylo přes ten bufet, kde si domácí v pohodě seděli a popíjeli pivečko/-ale proto jsme tam nebyli-ale jinak prodaná zvířata ihned dostávala na posuzovák červený štempl-prodáno! Garanti byli zašití, aby nemuseli vydávat před 14hod! U těch hýlů jsem také zapustil kotvu-to máš pravdu! Vážně se to vyplatilo! Nebo ty stánky-prostě všechno, ale bohužel pro nás -no jo, když mám důchod, jaký jsem si vyzvonil klíčema-tak zavřít oči a vzpomínat-stálo to za to!! V únoru je burza Poznaň, také zážitek, sice o něco dál, ale zas o něčem jiném !! Staszek dal krásné fotky-jako bych tam byl znova! Beda
Opravdu perfektní záběry. Inu kdo umí, umí. Dík za tu práci za všechny, kteří jsme tam z různých důvodů nebyli. Snímky kupř. Bernburgských bubláků je vidět málokdy.