Během víkendu proběhla ve Lhotě pod Libčany další naše speciálka. S prostory a průběhem jsem byl spokojen a doporučuji. Kvalita u parukářů a pávíků, kteří jsou posuzovaní americkým způsobem, se zvětšuje, u ostatních plemen stagnace. Tak nevím. Asi to není v tom posuzování, ale v lidech. I když možná těm lidem něco přineslo nový impulz? Zdravím naše členy a ostatní zvu k návštěvě příští rok. Saša
5555
napsal(a):
Během víkendu proběhla ve Lhotě pod Libčany další naše speciálka. S prostory a průběhem jsem byl spokojen a doporučuji. Kvalita u parukářů a pávíků, kteří jsou posuzovaní americkým způsobem, se zvětšuje, u ostatních plemen stagnace. Tak nevím. Asi to není v tom posuzování, ale v lidech. I když možná těm lidem něco přineslo nový impulz? Zdravím naše členy a ostatní zvu k návštěvě příští rok. Saša
Grand champion pávík - Vlastík Bílek - bílý mladý holub - gratuluji. Výborná křídla, postoj a balanc. Výstavu vyhráli pávíci typu.
5555
napsal(a):
Grand champion pávík - Vlastík Bílek - bílý mladý holub - gratuluji. Výborná křídla, postoj a balanc. Výstavu vyhráli pávíci typu.
druhé místo strakatá indigo - Jirka Barták. Vloni překvapila, letos zaujala.
5555
napsal(a):
druhé místo strakatá indigo - Jirka Barták. Vloni překvapila, letos zaujala.
třetí místo - široký kousek indigový Pavla Drby - ve finále měl formu.....
5555
napsal(a):
třetí místo - široký kousek indigový Pavla Drby - ve finále měl formu.....
taky něco ode mne...... mladý strak černý
5555
napsal(a):
taky něco ode mne...... mladý strak černý
grand champion parukář černý - př. Tóth - Slovensko
5555
napsal(a):
druhé místo - Pavel Drba - žlutý - oba holubi pěkný typ i paruky
5555
napsal(a):
druhé místo - Pavel Drba - žlutý - oba holubi pěkný typ i paruky
a rozloučení obstará můj žlutý bělouš. Přátelé, mějte se fajn. Přeji pěkné svátky. Saša
5555
napsal(a):
Krásne holuby, anglické paruchári. Svetovo rozšírené plemeno holubov. V tomto prevedení / veľká parucha / nič krajšieho na svete nebolo zatial vytvorené. Krásne guľatá a neprešušovaná v tvare chrizanhtény, to je to najkrajšie na týchto holuboch. Čím gulatejšia, dobre uzavretá a väčšia, tým vyššia kvalita, to je to najcenejšie na týchto holuboch. Spomínam, najkrajšie holuby som videl u pána Stráňavského v Rendesi v Bratislave. Takmer všetko z jeho chovu pochádzalo z importu z USA. Na zväze mu v tých dobách robili s dovozom vždy problémy, až mu to zarazili. Kto z toho chovu vlastnil krvné línie, určite dobre urobil. Bolo by dobré to ozrejmiť. Mal aj krásne anglické paruchňáky. Po jeho smrti sa všetko do neznáma roztratilo. Bohu žial, tak to chodí na Slovensku.
1372006
napsal(a):
Krásne holuby, anglické paruchári. Svetovo rozšírené plemeno holubov. V tomto prevedení / veľká parucha / nič krajšieho na svete nebolo zatial vytvorené. Krásne guľatá a neprešušovaná v tvare chrizanhtény, to je to najkrajšie na týchto holuboch. Čím gulatejšia, dobre uzavretá a väčšia, tým vyššia kvalita, to je to najcenejšie na týchto holuboch. Spomínam, najkrajšie holuby som videl u pána Stráňavského v Rendesi v Bratislave. Takmer všetko z jeho chovu pochádzalo z importu z USA. Na zväze mu v tých dobách robili s dovozom vždy problémy, až mu to zarazili. Kto z toho chovu vlastnil krvné línie, určite dobre urobil. Bolo by dobré to ozrejmiť. Mal aj krásne anglické paruchňáky. Po jeho smrti sa všetko do neznáma roztratilo. Bohu žial, tak to chodí na Slovensku.
Oprava, na konci príspevku: Mal aj krásne anglické brčkáne. Prepáčte!
1372006
napsal(a):
Oprava, na konci príspevku: Mal aj krásne anglické brčkáne. Prepáčte!
Dovoluji si přidat k Sašovým fotografiím další foto holubů, které jsem na této speciálce pořídil. Toto je vítězný parukář třídy almond př. Pavla Drby
junior
napsal(a):
Dovoluji si přidat k Sašovým fotografiím další foto holubů, které jsem na této speciálce pořídil. Toto je vítězný parukář třídy almond př. Pavla Drby
Vítězný parukář třídy AOC přátel Tothových ze Slovenska
junior
napsal(a):
Vítězný parukář třídy AOC přátel Tothových ze Slovenska
Nejlepší červený parukář Ladilava Chlebouna seniora zároveň získal titul Second Reserve Champion
junior
napsal(a):
Nejlepší červený parukář Ladilava Chlebouna seniora zároveň získal titul Second Reserve Champion
Neodolal jsem a přidávám ještě jedno foto celkového vítěze parukářů od přátel Tothových. Tento černý parukář si titul Grand Champion právem zasloužil.
junior
napsal(a):
Neodolal jsem a přidávám ještě jedno foto celkového vítěze parukářů od přátel Tothových. Tento černý parukář si titul Grand Champion právem zasloužil.
Vítězný bílý parukář př. Lumíra Adamce
junior
napsal(a):
Vítězný bílý parukář př. Lumíra Adamce
A ještě obrázky dalších pávíků. Můj vítězný štítník.
junior
napsal(a):
A ještě obrázky dalších pávíků. Můj vítězný štítník.
Tato má černá běloocasá holubice byla nejlepší mezi běloocasými pávíky
junior
napsal(a):
Tato má černá běloocasá holubice byla nejlepší mezi běloocasými pávíky
Vítězný modrý pruhový pávík A. Veselého
junior
napsal(a):
Vítězný modrý pruhový pávík A. Veselého
Vítězný červený pávík př. Ing. Pavla Kotašky
junior
napsal(a):
Vítězný červený pávík př. Ing. Pavla Kotašky
A nejlepší žlutě plavý pávík př. Ing. Pavla Kotašky
junior
napsal(a):
A nejlepší žlutě plavý pávík př. Ing. Pavla Kotašky
A ještě jednou vítěz třídy strakatých a oceněn titulem Reserve Champion Jiřího Bartáka
junior
napsal(a):
A ještě jednou vítěz třídy strakatých a oceněn titulem Reserve Champion Jiřího Bartáka
Nejlepší černý pávík A. Veselého
junior
napsal(a):
Nejlepší černý pávík A. Veselého
Vítězný kapratý pávík Jiřího Bartáka
junior
napsal(a):
Vítězný kapratý pávík Jiřího Bartáka
Nejlepší barevnoocasý pávík Ladislava Chlebouna seniora
junior
napsal(a):
Nejlepší barevnoocasý pávík Ladislava Chlebouna seniora
A ještě jednou Second Reserve Champion př. Pavla Drby
junior
napsal(a):
A ještě jednou Second Reserve Champion př. Pavla Drby
A nejlepší na konec, ještě jednou Grand Champion - bílý pávík Vlastimila Bílka
junior
napsal(a):
A nejlepší na konec, ještě jednou Grand Champion - bílý pávík Vlastimila Bílka
Ahoj Laďo,
díky za fotky. Myslím, že letošní výstava byla po všech stránkách povedená. Perfektní bylo posuzování od Franze Hubera a kvalita holubů šla taky nahoru. No, a když se blíží ten konec roku musím také vzpomenout na Nízké a Vysoké Tatry a na páteční večer v pokoji u Jožky Bachára a sobotní u nás . Děkuji všem, kteří se na úspěchu výstavy podílel. Do nového roku hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a perfektních odchovů. J.