Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2010 21:07
pekol

XXX.XXX.237.236

Chcem kúpiť rošty do volier . Na jednej poľskej adrese som našiel ponuku
Rošt (Ruszt) podlahový masívny 1 m štvorcový, ponúkajú ho za 45,90 / 56 zl. , je od výrobcu Polmark
Predpokladám, že viacerí chovatelia takýto výrobok už majú. Prosím, napíšte vaše skúsenosti. Peter K.
Prikladám foto

22.1.2010 21:11
beda

XXX.XXX.105.37

pekol napsal(a):
Rošt (Ruszt) podlahový masívny 1 m štvorcový, ponúkajú ho za 45,90 / 56 zl. , je od výrobcu Polmark
Predpokladám, že viacerí chovatelia takýto výrobok už majú. Prosím, napíšte vaše skúsenosti. Peter K.
Prikladám foto

....čti příspěvek "dno voliery" /kousek pod tebou-snad ti to stačí??

22.1.2010 22:48
pavelb

XXX.XXX.159.160

beda napsal(a):
....čti příspěvek "dno voliery" /kousek pod tebou-snad ti to stačí??

Já mám téměř to samé v nižším provedení. Po roce užívání je už tak polovina zámků ulámaná a tudíž nedrží při sobě.Jinak je to dobrá věc , hlavně při sychravém počasí. Možná je tento typ odolnější.Pavel Barna

23.1.2010 06:46
beda

XXX.XXX.119.51

pavelb napsal(a):
Já mám téměř to samé v nižším provedení. Po roce užívání je už tak polovina zámků ulámaná a tudíž nedrží při sobě.Jinak je to dobrá věc , hlavně při sychravém počasí. Možná je tento typ odolnější.Pavel Barna

Pavle-byl to stejný výrobce?? Bylo to z Polska?? Zdá se mě, že oni to vyrábějí teprve nedávno !! Jsem schopen zjistit kvalitu tak měsíc zpět a to ve vnitřním holubníku. //zatím spokojenost// Já to mám již objednané a bude to do venkovní voliery. B.

23.1.2010 06:53
beda

XXX.XXX.119.51

pekol napsal(a):
Prikladám foto

....bacha-jsou to čtverce 5Ox5O /x8/ --ale cenu udávají za 1m2 -// za 4 kusy//!!-jeden ten čtverec, tedy přijde asi na 8O Kč

12345zbbg

23.1.2010 11:47
12345zbbg

XXX.XXX.46.172

beda napsal(a):
....bacha-jsou to čtverce 5Ox5O /x8/ --ale cenu udávají za 1m2 -// za 4 kusy//!!-jeden ten čtverec, tedy přijde asi na 8O Kč

ten rošt vypadá dobře - může po něm člověk chodit?
Frank

23.1.2010 14:38
beda

XXX.XXX.119.51

12345zbbg napsal(a):
ten rošt vypadá dobře - může po něm člověk chodit?
Frank

...rošty se zatím ukazují jako dobré-není žádný problém /pod sedačkami je zapotřebí občas prohrábnout - hrábě na listí/ -rošty jsou zátěžové .250 kg udává výrobce!! B.

23.1.2010 20:32
pavelb

XXX.XXX.159.160

beda napsal(a):
Pavle-byl to stejný výrobce?? Bylo to z Polska?? Zdá se mě, že oni to vyrábějí teprve nedávno !! Jsem schopen zjistit kvalitu tak měsíc zpět a to ve vnitřním holubníku. //zatím spokojenost// Já to mám již objednané a bude to do venkovní voliery. B.

Koupil jsem je od Drimla. Tyhe ( na fotce ) mají na straně 4 očka pro uchycení, protože jsou dvakrát vetší než ty moje.Snad by to mohlo držet víc. Jinak vážně super, až do doby , než je potřeba je vyndat a vyčistit pod nimi.Jestli budou tyto vyšší ok, běžím pro ně.
Pavel Barna

12345zbbg

24.1.2010 02:39
12345zbbg

XXX.XXX.46.172

beda napsal(a):
...rošty se zatím ukazují jako dobré-není žádný problém /pod sedačkami je zapotřebí občas prohrábnout - hrábě na listí/ -rošty jsou zátěžové .250 kg udává výrobce!! B.

Díky Béďo. Frank

8.3.2010 21:18
ms206

XXX.XXX.226.142

pekol napsal(a):
Prikladám foto

Dobrý večer!Prosím vás, aké rozmery štvorčekov na roštoch by mali byť pod české čejky ,alebo iné paučaté holuby,aby im nepoškodzovali papuče?ďakujem

Přidejte reakci

Přidat smajlík