Chcem kúpiť rošty do volier . Na jednej poľskej adrese som našiel ponuku
Rošt (Ruszt) podlahový masívny 1 m štvorcový, ponúkajú ho za 45,90 / 56 zl. , je od výrobcu Polmark
Predpokladám, že viacerí chovatelia takýto výrobok už majú. Prosím, napíšte vaše skúsenosti. Peter K.
Prikladám foto
pekol
napsal(a):
Rošt (Ruszt) podlahový masívny 1 m štvorcový, ponúkajú ho za 45,90 / 56 zl. , je od výrobcu Polmark
Predpokladám, že viacerí chovatelia takýto výrobok už majú. Prosím, napíšte vaše skúsenosti. Peter K.
Prikladám foto
....čti příspěvek "dno voliery" /kousek pod tebou-snad ti to stačí??
beda
napsal(a):
....čti příspěvek "dno voliery" /kousek pod tebou-snad ti to stačí??
Já mám téměř to samé v nižším provedení. Po roce užívání je už tak polovina zámků ulámaná a tudíž nedrží při sobě.Jinak je to dobrá věc , hlavně při sychravém počasí. Možná je tento typ odolnější.Pavel Barna
pavelb
napsal(a):
Já mám téměř to samé v nižším provedení. Po roce užívání je už tak polovina zámků ulámaná a tudíž nedrží při sobě.Jinak je to dobrá věc , hlavně při sychravém počasí. Možná je tento typ odolnější.Pavel Barna
Pavle-byl to stejný výrobce?? Bylo to z Polska?? Zdá se mě, že oni to vyrábějí teprve nedávno !! Jsem schopen zjistit kvalitu tak měsíc zpět a to ve vnitřním holubníku. //zatím spokojenost// Já to mám již objednané a bude to do venkovní voliery. B.
pekol
napsal(a):
Prikladám foto
....bacha-jsou to čtverce 5Ox5O /x8/ --ale cenu udávají za 1m2 -// za 4 kusy//!!-jeden ten čtverec, tedy přijde asi na 8O Kč
12345zbbg

XXX.XXX.46.172
beda
napsal(a):
....bacha-jsou to čtverce 5Ox5O /x8/ --ale cenu udávají za 1m2 -// za 4 kusy//!!-jeden ten čtverec, tedy přijde asi na 8O Kč
ten rošt vypadá dobře - může po něm člověk chodit?
Frank
beda
napsal(a):
Pavle-byl to stejný výrobce?? Bylo to z Polska?? Zdá se mě, že oni to vyrábějí teprve nedávno !! Jsem schopen zjistit kvalitu tak měsíc zpět a to ve vnitřním holubníku. //zatím spokojenost// Já to mám již objednané a bude to do venkovní voliery. B.
Koupil jsem je od Drimla. Tyhe ( na fotce ) mají na straně 4 očka pro uchycení, protože jsou dvakrát vetší než ty moje.Snad by to mohlo držet víc. Jinak vážně super, až do doby , než je potřeba je vyndat a vyčistit pod nimi.Jestli budou tyto vyšší ok, běžím pro ně.
Pavel Barna
12345zbbg

XXX.XXX.46.172
beda
napsal(a):
...rošty se zatím ukazují jako dobré-není žádný problém /pod sedačkami je zapotřebí občas prohrábnout - hrábě na listí/ -rošty jsou zátěžové .250 kg udává výrobce!! B.
Díky Béďo. Frank
pekol
napsal(a):
Prikladám foto
Dobrý večer!Prosím vás, aké rozmery štvorčekov na roštoch by mali byť pod české čejky ,alebo iné paučaté holuby,aby im nepoškodzovali papuče?ďakujem