- legenda posuzovatel př. Pileček / podepsal nám smlouvu na posuzování na příštích 10 let/
- náš "mladej" př.Jirka Dudák / všimněte si, že všude zapisují chlapci - lépe řečeno jeden chlapec /- proč mně došly děvčata je hádanka pro Vás ...??
- drůbež při posuzování /-všimněte si, že nejde o stejnou fotku - ten náklaďák vzadu tam již není
- o chovatelskou budoucnost nemám obav !! / - musel jsem je tam dát -asi bych to doma neobhájil !!
- Mildu při posuzování tu mám ještě jednou /podělit se s Vámi si nemohu odpustit...
-a teď průšvih - //neměl jsem čas při plnění úkolů při výstavě ještě fotografovat - chtěl jsem zde použít fotky našeho léta dvorního fotografa - toto je však nejlepší fotka holubů, co jsem mohl vybrat! Není lehké fotografovat holuby!! Dám Vám sem tedy i některé fotky z výstavy, aby jste měli dojem, že jste tam byli a ti co tam sice byli, ale zdrželi se u medoviny a pivečka si to mohou také prohlédnout !! B.
- zde bylo 14 ks varšavských motýlů / ale přísahám, že jsou to holubi !
Děkujeme za návštěvu a těšíme se za rok! A také na trhu a burze -každou první neděli v měsíci !!
... předseda Josef
Hele, přiznej se. Fotil jsi miláčky nebo tu čestnou? Musel jsem to "zrentgenovat".
// -tak pro Ivu K. // -- pokud jde o moji první fotku - nevíš ani jakou práci mně dalo to zatmění slunce, bych byl vidět co nejméně !
-- pokud jde o druhou fotku - tak ti vzkazuje / edna /, že tam máš fotky dvě jedna je čestná cena a hned pod
tím máš fotku jeho miláčků !
-- pokud jde o Mildu - fotku ze předu, na to nemáme finance, ale Milda je a bude hvězda i ze zadu! /-napsal jsem mu, ať ti pošle fotku s věnováním !