Zdravim, potrebujem poradit. Kym som bol mimo domov nechal som si z internetu nechat priviest samicu kinga. Tak som povedal, ze nech mi ju pekne nafotia a poslu. Po prezreti fotiek som zistil, ze king to nie je(ani ma to nestve, trebalo mi samicu) ale vyzera to byt samica texana. Aj po zhliadnuti nazivo som tak usudil, ale kedze texany mam doma len prvym rokom aj to len 2 samce, tak s ich vyzorom nemam este take skusenosti. Preto by som poprosil o pomoc niekoho viac skusenejsieho, ci by mi nepomohol. Pripojim aj par fotiek, ak by trebalo viac, nie je problem. Dakujem
Zdravim. Tak tuto samicu som sparil s texanom a vysledkom su 4 mlade v pomere 1,3 vo farbach, ake texan mava. Moze to byt len tym, ze je sparena s texanom?
Tu su mlade:
Najstarsia samica
posledna otazka. U nas je dost tazke kupit texany, zvlast samice (podarilo sa mi to az na stvrty raz) a ked som kupoval tretiu ´´samicu´´, tak sa z nej vyklul samec. A videl som, ze sa do chovov nechavaju aj recesivne samce, tak sa pytam, ci aj tento by sa mohol pouzit, alebo nie, lebo ja myslim, ze nie kedze nie je recesivny
ohledně barev najdete vysvětlení na http://www.texan.sk/
jinak já bych tyhle "výstavní" nechtěl, jejich plodnost i vitalita je už zase díky "šlechtitelům" ůplně jinde