fotky buduo vlozeny na novych strankach klubu nejspis nekdy pristi tyden,pokud mate zajem muzete se na stranky podivat jiz tet adresa www.kchsh.estranky.cz s pozdravem spravce stranek martin szczotka
Nedá mi to a reaguji na přání vložit sem několik fotografií ze SV strukturových holubů, která se konala minulý týden ve Lhotě pod Libčany.
Pávíky a parukáře společně posuzovali americkým způsobem Uwe Frommolt a Rudiger Lorenz z Německa
Titul Grand Champion mezi pávíky získal zaslouženě tento mléčný pávík př. Ing. Pavla Kotašky
Titul Reserve Champion byl udělen bílému pávíkovi př. Oldřicha Doležala
Jako Second Reserve Champion byl vyhodnocen pávík z chovu př. Alexandra Veselého
Tento velmi pěkný holoubek př. Jiřího Bartáka neměl větší konkurenci mezi ostatními štítníky
A další vítězství př. Alexandra Veselého, tentokrát mezi modrými pruhovými
Mezi barevnoocasými zvítězila tato černoocasá holubice Ladislava Chlebouna jun.
Černá běloocasá holubice Ladislava Chlebouna jun. Škoda jen, že tento ráz nevystavuje více chovatelů.
Následují parukáři. Titul Grand Champion získal bílý otce a syna Tothových ze Slovenska.
Titul Reserve Champion získal červeně stříkaný parukář rovněž otce a syna Tothových.
A do třetice Tothovi! Tentokrát titul Second Reserve Champion na červeného parukáře
Nejlepší parukář ve třídě stříbřitých př. Javorka. Tak nevím, neměl být vystaven spíše mezi červeně a žlutě plavými?
Následovalo předání jednotlivých pohárů vítězům. Tento získal Saša Veselý, blahopřeji.
Nejvíce pohárů na parukáře putuje na Slovensko k Tothovým, ještě jednou blahopřeji a těším se na setkání při příští speciálce.
Získanou cenu na stříbřitého parukáře si prohlíží př. Javorek. I jemu srdečně blahopřeji.
Letošní členská schůze byla volební. Výroční zprávu o činnosti klubu přednesl náš staronový předseda přítel Pavel Drba.
Na závěr celé speciálky nesmí chybět společná fotografie členů klubu. Pokud jsem snad spletl jméno některého vítěze, omlouvám se za to, čerpal jsem ze své hlavy, jak jsem si výsledky zapamatoval. Oficiální výsledky jistě brzy zveřejní náš jednatel Jirka Barták na oficiálních stránkách klubu, případně i zde na ifauně. Všem příznivcům strukturových holubů přeji klidné a spokojené prožití vánočních svátků, hodně zdraví a chovatelských úspěchů v novém roce.
L. Chleboun junior
junior
napsal(a):
Letošní členská schůze byla volební. Výroční zprávu o činnosti klubu přednesl náš staronový předseda přítel Pavel Drba.
Pokusil jsem se poopravit obrázek staronového předsedy Ing.Pavla Drby. Myslím, že si to zaslouží!! I.K.