Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2011 21:36
sísa76

XXX.XXX.90.126

Zdravím přátelé holubáře a všechny chovatele opět tu máme čtvrtou neděli tak vás zveme na trhy :
ZO ČSCH Slavonice dne 22.5..2011 pořádá prodejní trh drobného zvířectva v arelálu ve Stálkovské ulici.Další trhy vždy 4.neděli v měsíci.Srdečně zvou pořadatelé.:-)
Bédo a copak teď budete budovat?smajlík:-)

16.5.2011 22:21
beda

XXX.XXX.79.3

- nastal čas, lízat si rány, věnovat se zvířátkům a rodině a připravovat výstavu !! smajlík B.

16.5.2011 22:34
beda

XXX.XXX.79.3

- vlastně ještě máme jednu akci na které se podílíme a vás tímto zveme !!:-) B.

16.5.2011 22:42
beda

XXX.XXX.79.3

- no a potom za týden výstava u přátel ve Frahelži a za další týden již zase naše trhy! smajlík ... ach jo, to je nějaký fofr !! smajlík B.

18.5.2011 20:53
sísa76

XXX.XXX.90.126

Jo já to věděl Béďo že něco máte přece nepojedete do Slavonic .Dát si smajlík klobásu atd. A to jako chceš říct že mi máme času na rozdávání nemáme,ale na vaše trhy si ho uděláme vlastně každou neděli se jedem někam kouknout,to mi si ten čas najdeme no nic škoda to se nedá nic dělat smajlík To když udělá kaž dej a napíše že by rád ,ale bohužel nemám čas a pak píše že slyšel a jedna bába povídala ,,oni tam měly jen pár holubů a jednu slepku ,, tak pak vlastně proč to dělat a snažit se . Vlastně si tuhle psal že je lepší se jet podívat do zverimexu na andulky nebo si to nebyl ty.Tak at to vše zvládněte a ještě jednousmajlík všechny zvu na trhy do Slavonicsmajlík

18.5.2011 21:43
beda

XXX.XXX.79.3

sísa76 napsal(a):
Jo já to věděl Béďo že něco máte přece nepojedete do Slavonic .Dát si smajlík klobásu atd. A to jako chceš říct že mi máme času na rozdávání nemáme,ale na vaše trhy si ho uděláme vlastně každou neděli se jedem někam kouknout,to mi si ten čas najdeme no nic škoda to se nedá nic dělat smajlík To když udělá kaž dej a napíše že by rád ,ale bohužel nemám čas a pak píše že slyšel a jedna bába povídala ,,oni tam měly jen pár holubů a jednu slepku ,, tak pak vlastně proč to dělat a snažit se . Vlastně si tuhle psal že je lepší se jet podívat do zverimexu na andulky nebo si to nebyl ty.Tak at to vše zvládněte a ještě jednousmajlík všechny zvu na trhy do Slavonicsmajlík

... tak "síso" žasnu, že někde čteš, že bych psal, že do Slavonic nepojedu, já to tam nenašel, ani jsem tam nenašel, že něco máme 22.5. !!smajlík Mimo toho,že se každou neděli scházíme u nás u chovatelů! Ani jsem nikde nepsal, že máte času na rozdávání, nějak mně dáváš do úst, něco co jsem nikdy neřekl! A o těch andulkách ve Zverimexu, to jsem psal tomu, co se ptal /právě tak, jak o našem trhu, zda tam bude 200-300 návštěvníků a nějakých 50 stánků, jak jsou zvyklí někde v UH nebo kam to jezdějí ! Nakonec ty jsi se mně ptal co děláme!! Až si to opět přečteš znova, omlouvat se nemusíš, ale piji zelenou! :-( smajlík Beda

18.5.2011 22:00
sísa76

XXX.XXX.90.126

zelenou máme tak jsem zvědavej smajlík:-)

20.5.2011 20:33
beda

XXX.XXX.79.3

:-) // - tak pět kliknout na obrázek, ať se vám to zvětší a můžete vybírat !!!!! Beda

20.5.2011 21:25
beda

XXX.XXX.79.3

beda napsal(a):
:-) // - tak pět kliknout na obrázek, ať se vám to zvětší a můžete vybírat !!!!! Beda

- tak pět je blbost, ale opět je dobře!!smajlíkB.

20.5.2011 21:31
sísa76

XXX.XXX.90.126

Béďo přece každou čtvrtou neděli všechny cesty vedou do Slavonic :-)

20.5.2011 21:38
beda

XXX.XXX.79.3

- no já to vím, to mně přišel pouze dotaz, tak jsem ho přeposlal a zveřejnil!! Zřejmě se mu porouchala GPS navigace :-))

20.5.2011 21:46
sísa76

XXX.XXX.90.126

Tak v Africe není žádnej signál smajlík .Jedině že by spoluobčané tmavé pleti vyrazily na trh smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík