Zdravím přátelé holubáře a všechny chovatele opět tu máme čtvrtou neděli tak vás zveme na trhy :
ZO ČSCH Slavonice dne 22.5..2011 pořádá prodejní trh drobného zvířectva v arelálu ve Stálkovské ulici.Další trhy vždy 4.neděli v měsíci.Srdečně zvou pořadatelé.
Bédo a copak teď budete budovat?
- vlastně ještě máme jednu akci na které se podílíme a vás tímto zveme !! B.
Jo já to věděl Béďo že něco máte přece nepojedete do Slavonic .Dát si klobásu atd. A to jako chceš říct že mi máme času na rozdávání nemáme,ale na vaše trhy si ho uděláme vlastně každou neděli se jedem někam kouknout,to mi si ten čas najdeme no nic škoda to se nedá nic dělat
To když udělá kaž dej a napíše že by rád ,ale bohužel nemám čas a pak píše že slyšel a jedna bába povídala ,,oni tam měly jen pár holubů a jednu slepku ,, tak pak vlastně proč to dělat a snažit se . Vlastně si tuhle psal že je lepší se jet podívat do zverimexu na andulky nebo si to nebyl ty.Tak at to vše zvládněte a ještě jednou
všechny zvu na trhy do Slavonic
sísa76
napsal(a):
Jo já to věděl Béďo že něco máte přece nepojedete do Slavonic .Dát si klobásu atd. A to jako chceš říct že mi máme času na rozdávání nemáme,ale na vaše trhy si ho uděláme vlastně každou neděli se jedem někam kouknout,to mi si ten čas najdeme no nic škoda to se nedá nic dělat
To když udělá kaž dej a napíše že by rád ,ale bohužel nemám čas a pak píše že slyšel a jedna bába povídala ,,oni tam měly jen pár holubů a jednu slepku ,, tak pak vlastně proč to dělat a snažit se . Vlastně si tuhle psal že je lepší se jet podívat do zverimexu na andulky nebo si to nebyl ty.Tak at to vše zvládněte a ještě jednou
všechny zvu na trhy do Slavonic
... tak "síso" žasnu, že někde čteš, že bych psal, že do Slavonic nepojedu, já to tam nenašel, ani jsem tam nenašel, že něco máme 22.5. !! Mimo toho,že se každou neděli scházíme u nás u chovatelů! Ani jsem nikde nepsal, že máte času na rozdávání, nějak mně dáváš do úst, něco co jsem nikdy neřekl! A o těch andulkách ve Zverimexu, to jsem psal tomu, co se ptal /právě tak, jak o našem trhu, zda tam bude 200-300 návštěvníků a nějakých 50 stánků, jak jsou zvyklí někde v UH nebo kam to jezdějí ! Nakonec ty jsi se mně ptal co děláme!! Až si to opět přečteš znova, omlouvat se nemusíš, ale piji zelenou!
Beda
// - tak pět kliknout na obrázek, ať se vám to zvětší a můžete vybírat !!!!! Beda