Dobrý den, chci se zeptat hlavně chovatelů českých rejdičů, zda se konají nějaké tradiční speciální výstavy těchto holubů stejně jako například je tomu u staváčkářů ve Štítarech? Protože včera při posezení v holubníku jsem vzpomínal když mi tu nad hlavou létali čeští rejdiči a uvědomil jsem si, že jsem ho už dlouho na žádné výstavě neviděl. Naposled snad v Lysé. S pozdravem a chovu zdar V. Škvor...
Dobrý den přímo speciálka českých rejdiču není nebo o tom nevím že by byla. V Lysé na podzim byly čr,ale speciálka to nebyla snad.Tady je odkaz na stránky českých rejdičů http://www.ceskyrejdic.estranky.cz/ sisa.
- ach jó síso , ty chovatel českých rejdičů!! Tak Meka rejdičů a racků je v Libčicích nad Vltavou - tam je i sídlo klubu chovatelů racků a rejdičů! Zde se konají výstavy v listopadu a v únoru /včetně schůzí klubu/ a včetně trhů-burz! Jinak specialka 6.XI. 2010 /Libčice/ - 356 ks !// 5.II.2011 trh+schůze // 7.I.2011 výstava v Lysé /n,Lab. - přes velkou nespokojenost s arealem a organisací účast klubu 145 ks// 14.I.2011 Lysá/n.Lab. "Chovatel"- účast klubu 134 ks // říjen 2010- výstava Soběslav -100 ks rejdičů a racků! U klubu též vychází časopis "Zpravodaj" je možnost objednat kroužky a mimo toho všeho bezvadná parta chovatelů a být členem kde předseda je J. Dostál a jednatel J. Cintl - to je pocta !!
Beda