Dobrý večer, chtěl bych Vám ukázat své nové staváky.Jsme začínající chovatel takže je mám asi tak měsíc doma.Nejni to asi žádná valná kvalita , ale mě prozatím stačí.Tady jsou fotky
Toto je zrovna holubička kterou jsem si dnes donesl.
Ted už jen musím počkat na dvě holubičky.A ještě budu mít možná párek červených.
Tady poslední holub:
Nekoukej na kvalitu holubů v začátcích, ale, na své první holuby budeš vzpomínat celý život.
Dobré by bylo, kdybys narazil na nějakého holubáře z blízkého okolí, já to štěstí měl, a když jsem se po dvaceti letech nedobrovolného neholubaření u nich zastavil, byl jsem opečováván jako v době mých začátků. Takže tobě přeji něco podobného. Pokud bys se chtěl věnovat stavákům, černým rovným a lysým, pomůžu ti, jak to jen bude možné.Nečetl jsem pořádně předchozí, ale odkud jsi?? UFO5
Dobrý večer, já jsem z Krucemburku je to okres Havlíčkův Brod a kraj Vysočina.No od černých se mě líbí snad všechny rázi.Zatím mám jen dva černý sedlatý holuby.U nás ve vsi jsem narazil na pána který už je chová několik desítek let takže mi dost pomáhá a i slíbil, že by mě něco nechal zdarma.On má černé lysé, bělohroté, rovné a párek černých sedlatých.Odkud jste Vy??