Zdravím všechny,
po krásných fotkách z této výstavy na tomto fóru přispěju také s trochou do mlýna. Vybral jsem padesát fotek, které se vám snad budou líbit. Nejsou to všechno nejlepší představitelé svých plemen, ale zkrátka v tu chvíli souhlasili s focením. Kdo fotí holuby, ví o čem mluvím. Tak přeji hezké pokoukání. Jirka Suda.
01 – Jeptiška modrá
incas
napsal(a):
46 – Berlínský krátkozobý rejdič
.. ve vzácné khaky plavé barvě s hnědožlutými pruhy, jedna z nejrecesivnějších mutací základních barev holuba domácího. Super práce, já jsem berlíňáky v té samé barvě fotil v Kolíne nad Rýnem jiní tam nebyli, tak to sem dám až budu mít čas a chuť:-) Jinak zajímavý je i zcradlový vídeňák, je vidět že bílé štíty jdou udělat i na černé barvě :-)
Juraj Kafka
Dobrý den,
elbinské bělohlávky jsem tentokrát nefotil, pouze portrét tohoto černého holuba. Ale v mém archívu jsem našel dvě fotky modrých bělohlávků focených také v Lipsku, ale na EV 2006. Tak snad vám udělají radost. J.S.
Tak než zostavím klubový album, trocha to potrvá. Vyslyším žiadosť o elblažského- tu je 97 bodový. Odfotil som aj v lepšom postoji, ale fotka nieje jasná, takže aspoň túto.JH.
No a pre tých, čo Lipsko ešte nevideli, nezažili už teraz pozvánka na Europa šou 2012. Čo sme tam častejšie poradíme. rezervujte si včas v okolí Lipska ubytovanie, v Lipsku je niekolkrát drahšie. Za jeden deň určite ani len okolo klecí nebude stačit prebehnút, natož niečo vidieť.Ak áno, tak jedine svoju cielenú skupinu holubov. Na občerstvenie, jedlo je dosť priestoru priamo v areálu, /prosklené, oddelené priestory od zvierat/, len v čase výstav mierne navýšené ceny.
Snáď zadavateľ odpustí toto odbočenie.Za celý deň nemusíte päty z hál vytiahnúť, nájdete tam všetko. A nezabudnite si dohodnúť pravidelné časové stretávky pri autobuse, aute na odloženie kúpených zvierat.V príchodovom a nákupnom ošiale sa na to často zabúda. Aj toho roku som stretol neštastníkov, ktorí kúpeného kohúta/sliepku/ vláčili v debne pol dňa po výstavisku!!JH.
hrabal1
napsal(a):
Snáď zadavateľ odpustí toto odbočenie.Za celý deň nemusíte päty z hál vytiahnúť, nájdete tam všetko. A nezabudnite si dohodnúť pravidelné časové stretávky pri autobuse, aute na odloženie kúpených zvierat.V príchodovom a nákupnom ošiale sa na to často zabúda. Aj toho roku som stretol neštastníkov, ktorí kúpeného kohúta/sliepku/ vláčili v debne pol dňa po výstavisku!!JH.
Dobrý večer,
chtěl bych jenom doplnit tyto údaje o výstavách v Lipsku. Perfektně zde funguje prodej zvířat, takže zaplacené zvíře si můžete vyzvednout kdy chcete. Nemůže se stát, že ho prodají podruhé, každý kupující dostane doklad o zaplacení se všemi údaji a po odebrání zvířete tento papír garant dá do prázdné klece. Mnoho návštěvníků si koupí zvíře ráno, ale nechá ho ve výstavní kleci co nejdéle. Jediná nevýhoda tohoto systému je, že se někdy zájemce o prodejné zvíře dozví až ve výstavní kanceláři, že je již prodané. J.S.