Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2012 13:30
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Rok utekl jako voda ve Volyňce a už je zase pouť a s ní spojená výstava chovatelů. Za chvilku vyrážím na příjem zvířat a tak si dovoluji Vás pozvat k návštěvě. Otevřeno bude v sobotu od 12 hod do 18 a v neděli od 8 do 15 hod. Máme přihlášeny holuby, slepice, vodní drůbež, králíky a okrasné ptactvo. Přijeďte a uvidíte, že i malá organizace, jakou je ta volyńská dokáže udělat pěknou výstavu. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

3.8.2012 13:40
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zapoměl jsem ještě datum. Výstava je 4-5 srpna 2012. Tak a teď už je to jen na Vás. St. Toman

4.8.2012 17:20
mysak

XXX.XXX.54.5

4.8.2012 22:05
tono

XXX.XXX.164.132

mysak napsal(a):
košický kotrlák šedý

Šedý ?????? =to=smajlík

5.8.2012 19:12
zoofarma

XXX.XXX.60.162

Dobrý podvečer,dneska jsme byli pro dceru na letním táboře (chovají tam merenské vraníky) u Písku.Tábor končil dopoledne.Co s volnou nedělí?Na internetu nás upotala pozvánka od přítele Tomana na výstavu ve Volyni.Využili jsme příležitosti a do Volyně se rozjeli.Před náměstím jsme objevili poutač s papouškem a směrovkou k výstavě.Bohužel výstava byla dobře utajená,nebo někdo zdulil navigaci.Přestože jsme potencionální cestu projeli třikrát a ptali se na chovatele domorodců, nezadařilo se.No nic, děti se svezly na místní pouti na kolotočích,zastříley si na růže z papíru a ochutnaly zmrzlinu.Místo návštěvy chovatelské výstavy jsme si zajeli prohlédnout krokodýlí zoo do nedalekého Protivína.A.B.:-)

5.8.2012 20:16
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Jé, tak to mě moc mrzí. Je to ale pro nás upozornění a hlavně výzva pro příští rok. Budeme se muset více snažit, aby takových zklamaných návštěvníků bylo co možná nejméně. Fakt mě to mrzí a hlavně je mi líto dětí, protože vím, jak se děti rády dívají na zvířata a když jsem dneska vyndal z klece kudrnáče a nechal jeho kudrdliny pohladit dětem, tak tam byla normálně fronta na hlazení. I to je možná první krůček k chovatelství. Ještě jednou se Vám omlouvám a věřím, že na nás nezanevřete a příští rok po šipkách naší výstavu najdete a když se proznámíte, tak máte vstup zadara. Zdraví Všechny St. Toman

Přidejte reakci

Přidat smajlík