Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj přátelé,
po zralé úvaze jsem se rozhodl, že se jako řádný člen ČSCH zaregistruji na websites ČSCH a budu moci nahlížet do diskuse a také se jí účastnit.
Bohužel jsem zděšen! Doslova mně vyrazily dech podmínky, za kterých se můžete stát diskutujícím členem.
Jsme zhruba opět 50let za opicemi, respektive v hluboké totalitě. V době elektronických peněženek, online rezervací letenek a kdo ví čeho ještě vymysleli soudruzi z ČSCH naprosto obligátní a neuvěřitelný formulář.
Podívejte se na něj a laborujte:
http://www.cschdz.eu/home/diskuze.aspx
Tak, nyní tedy aktuálně, co by mi mohlo bránit být účastníkem této diskuse. Prakticky o nic nejde, jen musíš podstoupit následující operace:
1. vytisknout papír na tiskárně a tento vyplnit, nebo si ho můžeš tisknout vyplněný.
2. obvolat asi předsedu ZO, a mazat k němu pro razítko, nejlépe tedy v so + ne, protože dovolenou si kvůli tomu brát nebudeme že? Předseda razítko doplnil a jedeme na 3. krok.
3. krok je úhrada 100Kč. A já se ptám za co?? Nejde o tu stovku, ale za co chtějí soudruzi stovku?? Pro administrátora, nebo komu těmi stovkami zalepí hubu???
Jsem velmi rád, že jsem pochopil, proč se nikdo moc na oficiální diskusi nehrne a proč tam většina fundovaných neodpovídá....
Protože čekají na tu stovku ode mně a té jejich jim je totiž líto a tak nemají přístup!
Když už tedy nic, tak jsem se dnes opět pobavil, tedy pobavil mne ČSCH.
Martin Němec
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj pánové,
ano jsem skutečně moudřejší! Mám lepší nápad, v neděli jsme byli u př. Butzeho v říši a udělali jsme několik fotek, tak je sem postupně nasázím - podle času.
Na DF ČSCH by se stejně určitě nevešly, jsou moc veliký (v německém formátu)
Martin