Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2013 11:03
vojtabludovice

XXX.XXX.227.19

Dobrý den tady vkládejte fotky pěkného plemene pkr - Letos mě tak dostali že možna je budu chovatsmajlík a chtěl bych se zeptat jaké chuvky jsou pro toto plemeno vhodné uvažoval jsem o českých rejdičích tak uvidim kdyžtak tak mi poradte které plemo je vhodné.Díky moc smajlík.

23.3.2013 11:43
tono

XXX.XXX.164.132

Přijeď do Karviné po domluvě a můžem se zajet podívat na pražáky k panu Justovi do Petrovic. Má jich tam dost a různe barvy. Kontak na mě máš, jednou jsi se mě dotazoval na staváky.=to=

24.3.2013 22:04
incas

XXX.XXX.176.150

vojtabludovice napsal(a):
Dobrý den tady vkládejte fotky pěkného plemene pkr - Letos mě tak dostali že možna je budu chovatsmajlík a chtěl bych se zeptat jaké chuvky jsou pro toto plemeno vhodné uvažoval jsem o českých rejdičích tak uvidim kdyžtak tak mi poradte které plemo je vhodné.Díky moc smajlík.

Ahoj, jsem rád, že jsi projevil zájem o "pražáky". Najdi si nějaká starší vlákna o nich na tomto fóru a pokud se tam nedočteš to, co potřebuješ, napiš mi na můj mail (mám ho v profilu). Pokusím se ti poradit. Jirka Suda.

13.4.2013 23:46
kudlacek

XXX.XXX.252.31

Dobrý den, je výborné slyšet že další člověk začíná chovat toto krásné plemeno. Opravdový klenot českého holubářství. Je mi 16 let a s jejich chovem jsem začal v deseti letech. A nikdy bych je nedal pryč.
Tímto zdravím všechny chovatele PRK.
Ať se daří v chovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík