Diskuze o chovatelích!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

provokatér

27.3.2013 16:05
provokatér

XXX.XXX.239.105

Zde v mém příspěvku reaguji na nějaká články! některé chovatele znám a myslím si o nich své! Někteří jsou opravdu Chovatelésmajlík a někteří doslova Tupci!!!smajlík Zde můžete říct svůj názor pokud nějakého tupce znáte. Jo a mě si do huby neberte pouze se nebojím říct svůj názor!smajlíksmajlíksmajlík

27.3.2013 18:11
holubi

XXX.XXX.252.167

provokatér napsal(a):
Zde v mém příspěvku reaguji na nějaká články! některé chovatele znám a myslím si o nich své! Někteří jsou opravdu Chovatelésmajlík a někteří doslova Tupci!!!smajlík Zde můžete říct svůj názor pokud nějakého tupce znáte. Jo a mě si do huby neberte pouze se nebojím říct svůj názor!smajlíksmajlíksmajlík

Čau beru ale musíš být konkrétní koho máš na mysli. A hlavně začni u sebe napiš co chováš dej do placu tvojí činnost pokud nic nenabídneš tak jsi zoufalec kterej rejpe. Těšim se že máš co nabídnout. Eda rádoby chovatel MP

VŠEM HEZKÉ VELIKONOCE

uvědomme si proč a pro koho tu jsme

provokatér

27.3.2013 19:07
provokatér

XXX.XXX.239.105

nechovám nic a ani nebudu! většina chovatelů jsou bordeláři. Chovná zvířata chovaj ve sračkách a nedbaj na čistotu! A myslím si že 9 z 10 jsou bordeláři!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík A mě si do huby neberte ja chovatel nejsem a ani nebudu!!! Já chci pouze rejpat a prudit aby se nad sebou všichni zamysleli!!! Provokatér smajlík

27.3.2013 20:55
st.toman

XXX.XXX.32.219

provokatér napsal(a):
nechovám nic a ani nebudu! většina chovatelů jsou bordeláři. Chovná zvířata chovaj ve sračkách a nedbaj na čistotu! A myslím si že 9 z 10 jsou bordeláři!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík A mě si do huby neberte ja chovatel nejsem a ani nebudu!!! Já chci pouze rejpat a prudit aby se nad sebou všichni zamysleli!!! Provokatér smajlík

Nazdar. No konečně nějakej pořádnej příspěvek k chovatelskému tématu. Je dobře, že tě leží na mysli čistota chovů, hygiena a tak vůbec obecně pořádek. Stále jsem se nad tím doma zamýšlel, ale nevěděl jsem jak na to. Po přečtení tvého návodu a upozornění jsem to tak nějak uviděl i u sebe a po hlubokém zamyšlení jsem vypracoval podrobný plán na odstranění všech objektivních překážek, jako jsou třeba sra.ky a pod. Díky tedy ještě jednou a jsem rád, že je ještě mezi námi tolik odborně vyspělých lidí, kteří se nebojí na veřejnosti naprosto neanonymě říci svůj názor a vůbec se za něj nestydí. Zdraví St. Toman
smajlík

27.3.2013 21:01
lupus4

XXX.XXX.252.137

tak tě "milý provokatére" tipuju na tuto diagnózu
histrionská porucha osobnosti (F60.4)
osobnost hysterická, osobnost psychoinfantilní
charakteristické znaky:
sebedramatizace, teatrálnost, přehnaný projev emocí, nedostatečná racionální kontrola
vyhledávání vzrušení, při kterém je postižený středem pozornosti, egocentričnost,nápadný vzhled a chování
sugestibilita, citová zranitelnost, mělká labilní emotivita
častá manipulace s druhými pro dosažení vlastních cílů, nedostatek ohledu na druhé, intrikuje,
aktivita, společenskost, trvalé vyžadování ocenění
nespokojenost s tím, jak věci vypadají, neustálé problémy v mezilidských vztazích

bez léčení s tím sám nic nenaděláš smajlík

27.3.2013 21:45
panfilcak

XXX.XXX.67.67

provokatér napsal(a):

kolegové na tento příspěveksmajlík asi radši nereagovat,asi je to pro něj důvod jak ještě přiostřit diagnozu ví i on sám,zřejmě byl v kravíně,kde se sračkám nevyhnesmajlík

27.3.2013 22:32
lukacko

XXX.XXX.251.42

Páni chovatelé prosim Vás nereagujme na provokatéra,protože je to duševně nemocný člověk,pokud se to o tomto individuu dá říci.Už to ,že se představil tak jak se nám představil,svědčí o jeho inteligenci a vygumovaném mozku.Na drhé straně i takoví debilové mají právo na život,tak bude dobré si jich nevšímat a oni se utopí ve vlasních sračkách.Toť vše.

27.3.2013 22:56
holubisemerad

XXX.XXX.241.247

lupus4 napsal(a):
tak tě "milý provokatére" tipuju na tuto diagnózu
histrionská porucha osobnosti (F60.4)
osobnost hysterická, osobnost psychoinfantilní
charakteristické znaky:
sebedramatizace, teatrálnost, přehnaný projev emocí, nedostatečná racionální kontrola
vyhledávání vzrušení, při kterém je postižený středem pozornosti, egocentričnost,nápadný vzhled a chování
sugestibilita, citová zranitelnost, mělká labilní emotivita
častá manipulace s druhými pro dosažení vlastních cílů, nedostatek ohledu na druhé, intrikuje,
aktivita, společenskost, trvalé vyžadování ocenění
nespokojenost s tím, jak věci vypadají, neustálé problémy v mezilidských vztazích

bez léčení s tím sám nic nenaděláš smajlík

Napsal jste mu to moc hezky,ale on tomu stejně nebude rozumět.smajlík

27.3.2013 23:13
tafi

XXX.XXX.173.69

smajlík na zdravi pratele...

Sedi chovatel na vetev stromu a sleduje jeho milacky jak rady po zahrade...na jednou prichazy PROVOKATER a rika mu...
Hele chovateli vis ti ze opice uz davno slezly ze stromu?
A hovatel mu odpovy...
VIDIM!

Jinej komentar na toto tema nemam smajlík!

28.3.2013 12:10
dury

XXX.XXX.246.56

panfilcak napsal(a):
kolegové na tento příspěveksmajlík asi radši nereagovat,asi je to pro něj důvod jak ještě přiostřit diagnozu ví i on sám,zřejmě byl v kravíně,kde se sračkám nevyhnesmajlík

Co dodat, jenom to - plný souhlas.smajlíksmajlík

28.3.2013 12:44
husagusta

XXX.XXX.171.58

provokatér napsal(a):

Hele Provokatére, nechtěl by sis zašu.at? Možná by na tebe přišly jiné myšlenkysmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

28.3.2013 21:54
cajzek

XXX.XXX.168.8

provokatér napsal(a):

Toto nemá s chovatelstvím nic společného a není třeba na to reagovat,těžko to asi pochopíme proč to napsal tak na rovinu , ale za zamyšlení to určitě stojí, zadavatel nám dál jasný příklad jak je to jednoduché zabránit některým provokatérům na anonymní diskuzi neslušného chování..Taková témata jako koho doporučujete do ÚOK,nebo volby do orgánů ČSCH by měli být jenom na autorské diskuzi,a brzy by se poznalo kdo má opravdu o chovatelství zájem a kdo umí jenom pomlouvat a závidět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík