Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2013 21:24
poštovní.holub

XXX.XXX.254.131

Chci se zeptat,přiletěl mi cizí holub a nevím jak sundat čip.Děkuji za odpověď.

9.6.2013 21:41
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Dej mu vodu, nakrm ho a až si odpočine, poletí domů... U mě včera přistál za měsíc už třetí.

9.6.2013 21:52
baštris

XXX.XXX.221.156

Když je cizí tak proč mu chceš brát čip.pěkně ho nakrm a až si odpočine tak ho vypust.Jarda.smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2013 10:25

Ahoj, inzerát psychopata antonína72 z inzerce, který chce koupit zalétlou maďarskou holubici mne zvedl ze židle, ovšem tento příspěvek již definitivně! Skutečně jsou mezi námi tak mohutní imbecilové a ještě se tím veřejně prezentují?! Hlava mi to nebere.

Jinak sundat čip = ukrást čip, to jentak pro dokreslení
koupě zalétlého holuba a jeho uvěznění = krádež

Martin Němec

10.6.2013 13:51
vokjam

XXX.XXX.205.189

Je to neuvěřitelné... Každý týden ošetřím několik PH a mám radost, když ve zdraví odletí. V tomto mizerném počasí je můj obdiv k těmto holubům ještě větší. V.K.

10.6.2013 14:42

Alespoň vidíme, jak se kdo chová. Dokonce se k určitým zvěrstvům i přizná. Chápu, že toto nejsou chovatelé, budiž. Někteří i špičkoví chovatelé cizí holuby rovnou na střeše střílejí - ruší jim dolety a tréninky vdovců, takže ono je to vlastně v pořádku. Něco je viditelné na oko, něco zůstává zraku skryto a o tom to je.

M.N.

10.6.2013 15:24
lupus4

XXX.XXX.252.137

Martine nerozčiluj se, zadavatel je ten kluk, co tu zápolil 14 dní s krmítkem a vlastně se vším smajlík

10.6.2013 21:24

lupus4 napsal(a):
Martine nerozčiluj se, zadavatel je ten kluk, co tu zápolil 14 dní s krmítkem a vlastně se vším smajlík

Ahoj,

někdy prostě žasnu a dnes se to opět stalo. Chtěl jsem sem přispět až s nějakými fotkami z mého odchovu 2013, ale nevydržel jsem to.

Martin

12.6.2013 15:47
poštovní.holub

XXX.XXX.254.131

Holuba nijak nevězním,prostě tam s nima lítá už 3 týdny a nechce odletět..

12.6.2013 16:04
baštris

XXX.XXX.221.156

holub má jistě číslo tady jsi klikni http://www.postovniholub.cz/Index.htm najdi Adresář+ Základní organizace tam najdi příslušnou organizaci a máš tam kontakt na jednatele organizace kam holub patří,ten ti jistě rád zdělí tel. majitele s ním se pak domluv jak s holubem naložit,jestli o holuba nebude mýt zájem tak je slušnost mu poslat čip.
PS:základní organizace na kroužku začíná vždy 0

12.6.2013 20:36
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

baštris napsal(a):
holub má jistě číslo tady jsi klikni http://www.postovniholub.cz/Index.htm najdi Adresář+ Základní organizace tam najdi příslušnou organizaci a máš tam kontakt na jednatele organizace kam holub patří,ten ti jistě rád zdělí tel. majitele s ním se pak domluv jak s holubem naložit,jestli o holuba nebude mýt zájem tak je slušnost mu poslat čip.
PS:základní organizace na kroužku začíná vždy 0

Zdravím Jardu. Jsem jen za kopečkem a z vlastní zkušenosti vím,že většinou na uvedených telefonech nikdo nebere, na sms neodpovídá stejně jako na maily. Ani z Polska. Nevím jak jsou kontakty aktualizované. Nejvíce se u mě stavují "poláci" na pár dní, většinou sami odletí do týdne. Některým musím pomoct, nechci aby se potulovali kolem mých holubů. Naposledy jsem jednoho loňského Poláka, který u mě byl třetí den, odvezl 15 km a druhý den jsem ho měl zase domasmajlík Jarda

Přidejte reakci

Přidat smajlík