Milí přátelé bubláčkáři, či jen příznivci bubláků, nebo jen přátelé.
Klub chovatelů holubů Českých bubláků pořádá již tradičně DEN ČESKÉHO BUBLÁKA. Sejdeme se opět na farmě přítele Bohuslava Pauzra v Osinalicích a to v sobotu 31.8.2013 v 9. hodin. Z klubové pozvánky cituji slova našeho předsedy Míry Červeného : Den Českého bubláka není jen o specializaci na bubláky, ale na všechna plemena holubů našich přátel, kteří si také chtějí s námi vyměnit své prožitky a svou lásku k jimi chovaným plemenům holubů. Naše setkávání v Osinalicích je o přátelství mezi holubáři...
Tradičně bude připraven i krátký program o koních, jejich předvedení, burza nejen holubů...A tak kdo chcete třeba jen prožít hezký den v Kokořínském údolí, jste vítáni.
Fér Miroslav, jednatel klubu.
..také něco z tohoto i ta holoubata. Jakoby nestačilo když mě budí ráno bublání bubláků, ještě silné tleskání staváků z holubníku na kůlu. Pak někdo bude říkat že staváci nestaví a netleskají..neskutečně krásná rána.
- já se tedy omlouvám!
- a také, pokud to jen trochu bude možné, tak se již těším!
- ono kafíčko a pivčo si může člověk dát ledas kde, ale kafíčko a pivčo s přáteli, navíc s chovateli a u holubů, koníčků a v krásném prostředí ... tak to je o něčem jiném!!
B.
..tak přátelé, již tuto sobotu v Osinalicích. Povezu něco pro Jirku Míku..
..mohu vzít i tyto-holubička stříbřitá, holoubek letošní stříbrný, na sluníčku je to krasavec..
..tak už končím a Bédo, přijeď včas, musím stihnout zápas v Boleslavi, mám lístek na VIP... tito letošní modří mi dělají radost jak...no Slávinka.
mirafer
napsal(a):
..mohu vzít i tyto-holubička stříbřitá, holoubek letošní stříbrný, na sluníčku je to krasavec..
- tak ti se líbí i mně, že by ... ??
- máme trochu problém J je ve špitále /ale včera jsme již podepsali reverz a již si byl i zapálit/, takže snad vše dopadne ...
- fotbal stihneš, ale ty nervy .../já bych tam nešel, i když TV je již nažhavená ...
B.
..také sleduji teploty, za týden vyskladňuji 130 tis kuřat. Jsou to přesně tři roky, když jsem odjel do Osinalic a zastihla mne zpráva ( v té době teploty setrvávaly celý týden na 34-36 st.C) že mi uhynulo ..... tisíc kuřat..už bych se toho nechtěl dožít.
Sice to sem nepatří, ale takto vyskladňují v Nepálu. U nás kombajn-neskutečná nádhera, něco jako vlk...
Hezké dny,
Fér Miroslav.
- čau Míro,
prosim tě, píší mně chovatelé a ptají se, jak bylo u "bubláčkařů" a ať prý dám něco do placu?
Tak budeš muset asi něco napsat! Ty jsi šéf a já byl jen na návštěvě!
Na té Slávce jsi se asi pěkně nudil? No čisté víno - mají tak na páté místo!
A navíc si nějak všichni pletou nasazení a srdíčko s tím, že se pokopou??
Jinak u mně dobrý - přivezli jsme do JČ - pár červených, žlutých a stříbrných!!
Tak zase za rok - to uteče opět jako voda!!! B.
Včera jsem nechtěl přerušit téma Maltézákům a popravdě, Bédo, večer ani nebyla chuť a nálada...
a tak zdravím všechny, kdo se nemohli s námi radovat z krásného odpoledne v příjemném prostředí u Pauzrů...
Letos jsme setkání pojmuli více jako odpočinkové. Program však nemohl chybět.
..tak tady se setkáváme, v přízemí chovatelé a v patře holubi..
Podrobněji v Novinkách na našich webových stránkách...časem..
Spojím obě fóra v jeden fór..
a slíbené - podrobněji o Osinalicích na našich stránkách v rubrice Diskuzní fórum.