Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2014 21:45
pekol

XXX.XXX.16.226

22. a 23.11.2014 Nitra Agrokomplex
Celoštátna výstava zvierat a Európska výstava anglických hrvoliakov
podľa dostupných informácií

Holuby spolu cca 2500
Králiky 1930
Hydina 1029
Morčatá 200
medzinárodná výstava mačiek

Rozpis pavilónov

F - králiky
- výdaj katalógov
- morčatá

M 1 - XVI. Európska výstava Anglických hrvoliakov
- SZCH - predaj zvierat, katalógov
- ČSCH

M2 - holuby

M3 - hydina

A - Svet zvierat
- Medzinárodná výstava mačiek

18.11.2014 01:38
jarda.b.valassko

XXX.XXX.192.99

Nitra je pro mne každoročně velkým zážitkem, zejména v porovnání s Lysou. Proto se hodně těším i na tu letošní, Počet zvířat velmi slušný, servis pro vystavovate a návštěvníky vynikající, k tomu se přidá setkání se spoustou dobrých kamarádů Slováků a Maďarů a v zápalu diskuzí u klecí si musíme připomínat, že výstava bude končit a musíme domů.smajlík
Kdysi jsme se tady i s kamarádem Mirom ze Slovenska zabývali myšlenkou dalšího zkvalitnění celostátních výstav u nás a na Slovensku. Došli jsme k závěru a názoru, že celkové atmosféře, zvýšení počtu vystavených zvířat, podstatným zvýšením zájmu o tuto akci z chovatelské i nechovatelské veřejnosti by přispělo rozhodnutí řídících orgánů ČSCH a SZCH, o společném uspořádávání Česko-Slovenské výstavy tak, aby se konala na střídačku jednou v Nitře, další rok v Brně.
Jsem zcela přesvědčen o tom, že by to výrazně přispělo k vyšší kvalitě akce a co je nezanedbatelné, každý druhý rok by nepořádající svaz ušetřil náklady, které by v ten daný rok šly za pořadatelem, další rok by se v pořádání, vč. ekonomických záležitostí, vystřídali.
Tak, teď už jenom docílit toho, aby oba svazy tuto myšlenku nějakým způsobem uchopily, vyprecizovali a předložili k jednání, potažmo ke schválení. No.....ale to jsem zašel v časové lince dost daleko, ale,,,,? návrh zajímavý, ne ? smajlíksmajlík

18.11.2014 12:59
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

Ahoj Jardo, nejen zajímavý, vždyť ten názor je všeobecně známý. Hodně lidí o tom mluví, a už se myslím i nějak oťukával i na našem ústředí. Nevím tedy nakolik, ale tuším, že sem o tom už někde četl. To zda by to za nás v ČR bylo Brno, nebo jiné výstaviště už je v celku jedno. Co teď slyším na Lysou jsou vesměs chvála, až na špatné větrání. A areál je to pěkný. Prostě spojení se s přáteli ze Slovenska zní logicky, věřím, že by nebylo utopií i víc jak 10,000ks a to už je atraktivní i pro západní sousedy... smajlíksmajlík

19.11.2014 18:25
laba

XXX.XXX.175.66

jarda.b.valassko napsal(a):
Nitra je pro mne každoročně velkým zážitkem, zejména v porovnání s Lysou. Proto se hodně těším i na tu letošní, Počet zvířat velmi slušný, servis pro vystavovate a návštěvníky vynikající, k tomu se přidá setkání se spoustou dobrých kamarádů Slováků a Maďarů a v zápalu diskuzí u klecí si musíme připomínat, že výstava bude končit a musíme domů.smajlík
Kdysi jsme se tady i s kamarádem Mirom ze Slovenska zabývali myšlenkou dalšího zkvalitnění celostátních výstav u nás a na Slovensku. Došli jsme k závěru a názoru, že celkové atmosféře, zvýšení počtu vystavených zvířat, podstatným zvýšením zájmu o tuto akci z chovatelské i nechovatelské veřejnosti by přispělo rozhodnutí řídících orgánů ČSCH a SZCH, o společném uspořádávání Česko-Slovenské výstavy tak, aby se konala na střídačku jednou v Nitře, další rok v Brně.
Jsem zcela přesvědčen o tom, že by to výrazně přispělo k vyšší kvalitě akce a co je nezanedbatelné, každý druhý rok by nepořádající svaz ušetřil náklady, které by v ten daný rok šly za pořadatelem, další rok by se v pořádání, vč. ekonomických záležitostí, vystřídali.
Tak, teď už jenom docílit toho, aby oba svazy tuto myšlenku nějakým způsobem uchopily, vyprecizovali a předložili k jednání, potažmo ke schválení. No.....ale to jsem zašel v časové lince dost daleko, ale,,,,? návrh zajímavý, ne ? smajlíksmajlík

To by bolo podľa mňa super. Počul som o tomto návrhu asi pred rokom. No a nedávno (nechcem šíriť paniku) som zase počul , že slovenská strana ( rozumej zväz) nie je k tomu nejako zvlášť naklonená...Pamätám si ešte na super celoštátne výstavy v Brne na výstavišti a hlavne tú z r. 1962 s medzinárodnou účasťou (súťaž štátov vtedajšej RVHP- Rada vzájomnej hospodárskej pomoci). Chcel by som to ešte v mojom živote zažiť... No a kompetentní z obidvoch strán mlčia, čo je na škodu, pretože toto všetko sú len dohady, resp. JPP (jedna pani povedala).Určite by nám to všetkým bolo prínosom po každej stránke.Ladislav Balogh

3.12.2014 20:12
pekol

XXX.XXX.47.194

Dnes som vložil na moje stránky http://www.pekolpouter.estranky.sk/ snímky veľkých hrvoliakov zo 16.Európskej výstavy anglických hrvoliakov Nitra 2014, neskôr dám aj malé. Peter

Přidejte reakci

Přidat smajlík