Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2015 10:51
janca5683

XXX.XXX.115.165

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zdali máte někdo zkušenosti s prodejem zvířat na výstavě v Lysé. Chceme tam jet, ale nevím jak to tam s prodejem zvířat je. Minulý rok jsme se tam byli kouknout jen tak zběžně. Nyní uvažujeme i o koupi nějakého králíka. Akorát potřebuji vědět jak to tam chodí když mám o králíka zájem. Díky

13.1.2015 11:24
danbela

XXX.XXX.70.22

Pouze 1 pokladna, fronta až za roh a to ještě nevíte, jestli váš vybraný králík není již prodaný. Doporučuji zjistit člověka, který tam bude již v pátek a poprosit ho, aby vám nějakého koupil, nebo vybral(ať už posuzovatel nebo pomocník) většinou si králíky mohou kupovat již v pátek. Nebo pak jet třeba ve 2, jeden jde stát frontu a druhý mu zatím telefonem sděluje králíky, které vybral z katalogu a kteří se mu líbí i v reálu a vy je pak na pokladně "možná" koupíte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2015 15:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nakoupila jsem tam v pohodě v sobotu.

13.1.2015 18:37
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Nebude záležet trochu i na plemeni...?
Byli jsme loni v sobotu, až kolem poledne, nakonec se jen mrknout - plemeno bylo, zbarvení ne... A u některých plemen byly plné klece, včetně králíků s čestnými cenami a tak.
Podle toho, co se tu popisuje, bych čekala, že odpoledne zbude už jen prázdná hala, což teda úplně neodpovídalo
Jinak já nakonec sehnala až soukromě u chovatelky, ale když si vzpomenu na ty nervy "bude, nebude, stihnem...?" tak bych to znovu řešila stejně.

13.1.2015 18:49
danbela

XXX.XXX.70.22

Samozřejmě také záleží na plemeni, na ceně a na ocenění.
Ale jak se říká, kdo dřív přijde ten dřív mele, to je moje zkušenost

14.1.2015 04:38
janca5683

XXX.XXX.115.165

My tam budem uz hned ráno. Me šlo spis o to jakym způsobem tam probiha prodej. Jestli staci jit hnrd do fronty nebo musim mit sebou oceňovací lístky. A potom kde se pokladna nachazi na prodej zvířat.
Chci tam pořídit trislaky hlavně. Loni jich tam bylo dost.

16.1.2015 17:38
danbela

XXX.XXX.42.162

Tak černých třísláků je tam 10, jestli jsou prodejní jsem ale nezjišťovala. Pak tam jsou 4 tříslový marburský, 3 samci a 1 samice všichni prodejní

16.1.2015 22:01
janca5683

XXX.XXX.115.165

Děkuji mockrát smajlík

17.1.2015 20:06
danbela

XXX.XXX.42.162

Že jsem tak zvědavá, sehnala jste něco? :)

18.1.2015 21:38
janca5683

XXX.XXX.115.165

Je nakoupila jsem všechno co jsem chtěla. Sice mi spadla brada když jsem v pul devate přijela k bráně a tam takových lidi a Poláků. Naštěstí jsem mrnava tak jsem zakoupila katalog a vstupenku a stoupla si do toho houfu a pomalu kličkovala vpřed. Dostala jsem se pomalu tímhle posouváním az skoro k bráně. Nejhorší to bylo když se otevřela brána. Bylo to jak v Americe když jsou 80% výprodeje, celý houf se valil jako stádo rychle do haly a hledat kde je prodej. Neštěstí jsem byla více připravena kde je hala B hodně lidi běželi totiž do A. Tak jsem skončila 70.ty kupující. Bylo to o nervy.
Já jsem si koupila: 2x zakrsly samice trislovy cerny (sestry tam byli jako jedine zakrsle trislove) a samce normální velikost trislovy marbursky (95b) pro toho jsem tam hlavně jela me uchvátilo tohle zbarveni v Německu. Sice jsem chtěla samici, ale ta nebyla na prodej. Mno a kamarádce jsem koupila 3 zakrsle hermelínky modrooke. Akorát jsme se tam moc nezdrželi. Nakoupily rychle prošly a hurá domu z toho davovyho silenctvi. Des a hrůza tam ale s výsledkem jsem spokojena.

18.1.2015 22:03
danbela

XXX.XXX.42.162

já říkala, že je to tam strašné. Naštěstí jezdím už v pátek s posuzovatelem, kterému na výstavě zapisuji, takže mám možnost si to v klidu prohlédnout. A zrovna ten marburák je od toho posuzovatele se kterým jezdím. Divil se, že si toto zbarvení někdo koupil

19.1.2015 09:35
poty76

XXX.XXX.228.69

Králík v barvě marburské je zajímavý.Mně osobně tato barva nadchla když jsem viděl českého strakáče v tomto kabátku.Ano, do budoucna by měli na VLL zapracovat na daleko lepším systému prodeje.Poté by tam nestáli takové fronty přez všechny řady králíků.To ale nekririzuji!Věřím že systém bude vylepšen.Jinak s garanty u králíku ale i holubů jsem byl spokojen.U drůbeže jsme s kamarádem dlouho hledali garanta než se zadařilo.Jinak mně zamrzelo postavení stánku světa holubů právě v hale u králíků a hned vedle stánku z prodejem.Tímto určitě nedošlo k takovému naplnění propagace onoho časopisu.To mám organizátorům za zlé.Tento stánek měl být u holubů stejně jako stánky s chov.potřebami!Když se ohlédnu zpět k listopadové výstavě tak holubů bylo o 800ks méně, drůbeže o 900ks méně.Už jen z tohoto důvodu si myslím že mněli tyto stánky být v této hale.Určitě by to hale u králíků odlehčilo a nepůsobila by na mne přecpaným dojmem.Omlouvám se vám že jsem až tak odskočil od tématu ale nedalo mi nepodělit se o mé dojmy z této jinak velmi kvalitní výstavy

Přidejte reakci

Přidat smajlík