Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2015 10:55
mmm273

XXX.XXX.94.137

Cafte mam problem s jednym kralikom, samec, vek - bude mat rok.

Na lavej strane brady (z jeho pohladu) ma miesto kde mu vypadala srst asi tak 4x2cm. Mám podozrenie ci to nema svrab a podobne skodce.

Ako by sa to dalo liecit v domacich podmienkach ? Nejaky pripravok ktory odporucate ?

14.1.2015 13:40
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Stále dokola jak pro blbé. 1. Zjistit co to je, 2. Léčit.

Neééé patlat naslepo, aniž vím co to ten králík má...

Takže zavolejte veta, ať se na to mrkne, antiparazitika vyjdou rozhodně levněji, než léčit králíka se zanedbanou kožní infekcí, nebo kupování nového.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2015 14:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kupte v lékárně Arpalit, stojí kolem 90 Kč a zkuste to 3-4 dny aplikovat.Ale opravdu je těžko posoudit co to může být.Tak že zkuste dát foto a nebo navštivte veta.Myslím že svrab začíná v uších, když se neléčí, obleze mu celá hlava.Viděla jsem to u jednoho známého.Mimichodem už bych mu nikdy neprodala samici.Bylo mi z toho zle i do pláče.Jak můžou být někteří "chovatelé"lhostejni ke svým zvířatům?

14.1.2015 20:50
jr.48

XXX.XXX.208.94

leprechaunek napsal(a):
Stále dokola jak pro blbé. 1. Zjistit co to je, 2. Léčit.

Neééé patlat naslepo, aniž vím co to ten králík má...

Takže zavolejte veta, ať se na to mrkne, antiparazitika vyjdou rozhodně levněji, než léčit králíka se zanedbanou kožní infekcí, nebo kupování nového.

Kdysi, velice dávno, jsem si přinesl zakoupeného králíka a ten měl svrab v uchu. Pokud si dobře pamatuji, pomohl mi jakutin. / Byla to bílá emulze / Ovšem nevím jestli se ještě dnes vyrábí. Držím palce, ať se vyléčí.

14.1.2015 20:53
jr.48

XXX.XXX.208.94

Omlouvám se, špatně jsem označil citaci.

16.1.2015 09:43
mmm273

XXX.XXX.174.73

Odfotim to. Praveze v usiach to nema, len pod bradou ked zdvihne vysoko hlavu tak ej to vidno. Kazdopadne hodim fotku.

1.2.2015 19:01
vendy108

XXX.XXX.233.112

Mě veterinář poradil koupel v Novoziru /šampon z lékárny pro lidi/. Protože v zimě jsem ho nemohla vykoupat, dvakrát jsem mu fleky potřela houbičkou s Novozirem ředěným trochou vlažné vody a během několika dnů začal zarůstat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík