Prodejní výstava Kroměříž

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2015 21:14

Http://www.vystavistefloria.cz/vystavy/prodejni-vystavy-drobneho-zvirectva-a-okrasneho-ptactva

Je to sice lákavé, ale asi udělali chybu v otevírací době která je od 05 - 10 hod.Tak to se mi zdá nějaké divné.Nevíte někdo jak to doopravdy je?

15.1.2015 21:27
rabbit

XXX.XXX.11.131

Podle všeho se jedná o burzu jako třeba v Přerově, pak je čas otevření tak nějak obvyklý.

15.1.2015 21:38

Otevírací doba dobře, ale jen do 10 hod?V Přerově je to celý den.

15.1.2015 21:50
rabbit

XXX.XXX.11.131

Jak jsem psal, dle mého se jedná o burzu a jako příklad jsem uvedl Přerov. Burza v Přerově netrvá celý den ale zhruba ve stejném čase.Zavádějící je název "výstava". Zda se jedná o burzu či výstavu jsem se dotazoval ve vláknu papouškářů ale odpovědi jsem se nedočkal. Nezbyde než přijet a uvidím sám, nemám to daleko tak to risknu.

15.1.2015 21:57

Děkuji za odpověď.Taky to nemám daleko, tak uvidím.A že to udělali zároveň s Vyškovem.No to je jedno.

15.1.2015 21:58
zstrakac

XXX.XXX.249.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Otevírací doba dobře, ale jen do 10 hod?V Přerově je to celý den.

Je to špatně napsaný je to burza, Přerov u.hradiště, hodonín. Otevřeno 5-10hod. Info www Floria Kroměříž.

15.1.2015 21:59
zstrakac

XXX.XXX.249.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Děkuji za odpověď.Taky to nemám daleko, tak uvidím.A že to udělali zároveň s Vyškovem.No to je jedno.

Bude pravidelně 3 nedelu v měsíci.

15.1.2015 22:26
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

Já to zas vnímám jako prodejní výstavu/ trh/ západního střihu. Na Straubing se taky posílaj přihlášky předem, zaklecuje se prodejné před otevřením a pak až jdou návštěvníci... Kdybych chtěl jet, tak se zvířaty a na prodeji mne odrazuje tam být se zvířaty ve tři ráno... Areál nádherný. Doufám, že se tam brzy dočkáme skutečných výstav.

Přidejte reakci

Přidat smajlík