Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer, u prvničky to úplně jisté není, ale u starších samic je to příznak říje. Já bych ji připustila znovu.
Mohlo se stát, že v době připuštění nebyla v říji a ta se dostavila o nekolik dní později. Říje se zpravidla opakuje po 14 dnech, v té době má samice mnohonásobně zvětšený pohlavní orgán, je zduřelý a červenofialový až do modra. Takhle připuštěná samice 100% zabřezne. Tím ovlivníte i početnost vrhu. Tzn čím lepší říje tím víc králičat ve vrhu.

Pro horal:
hloupost, není to 100%.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Pro horal:
hloupost, není to 100%.
Proč by to byla hloupost?
vobler59
napsal(a):
Připustil jsem prvníčku BU a po týdnu rozhrabává stále podestýlku, staví hnízdo škube chlupy není to znakem toho že nezabřezla ?
Prostě ji zkuste připustit. Pokud nebude chtít, je na 99 procent zabřezlá. Pokud chtít bude, je to jasné taky. Po týdnu je kontrolní připuštění běžná věc a nic jím nepokazíte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
horal
napsal(a):
Mohlo se stát, že v době připuštění nebyla v říji a ta se dostavila o nekolik dní později. Říje se zpravidla opakuje po 14 dnech, v té době má samice mnohonásobně zvětšený pohlavní orgán, je zduřelý a červenofialový až do modra. Takhle připuštěná samice 100% zabřezne. Tím ovlivníte i početnost vrhu. Tzn čím lepší říje tím víc králičat ve vrhu.
Přesné

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč by to byla hloupost?
Protože to vím z vlastní zkušenosti.Taky jsem dávala samice v říjí k samcovi.Braly skok za skokem a nezůstaly.Myslím že nic není 100% co se týká králíků.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Ja to pochopil ale Vy ne.Jinak aby to nevyznělo, že do vas ryju tak to opravdu ne.