Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2015 20:08
filino

XXX.XXX.113.242

Pekny vecer mohol by my niekto napisat navod ako spracovat zajacie koze na internete som nic nenasiel Dakujem :).

2.4.2015 23:27
tom.50

XXX.XXX.117.5

Mrzuté je, že nikdo nereaguje. Moc by mě zajímalo, co se vlastně z králičích kožek vyrábí. Vím, že za soudruhů jemná plsť na "dědkovské" klobouky. Chlapi je už ale nenosí...

Taky se u nás vyráběly fezy a ty jsou asi taky z chlupů (jemná plsť = filc) a nebo muslimské pokrývky hlavy jsou z vlny? Kdo ví nač jsou králičí kožky?

2.4.2015 23:46
bronda

XXX.XXX.98.84

Tonak stále vyrábí pánské a dámské klobouky - předpokládám tedy, že mimo jiné i z králičích kožek (tedy i z mých siamáků, neboť je do Tonaku prodávám).

3.4.2015 06:30
laik

XXX.XXX.0.70

Neporadím, mně spíš po přečtení nadpisu vrtalo hlavou jak chce někdo ze zajíců udělat kozu.

3.4.2015 08:52
kosta

XXX.XXX.114.1

Já jsem si myslela, že je to koza malá jako zajíc nebo- li, nový druh kozy.Když někdo nepíše
čárky ani háčky tak se není čemu divit !

3.4.2015 10:50
burgund6

XXX.XXX.33.7

filino napsal(a):
Pekny vecer mohol by my niekto napisat navod ako spracovat zajacie koze na internete som nic nenasiel Dakujem :).

Zadejte do vyhledávače koželužství.cz. Je tam spousta informací, jak kůže činit i v domácím prostředí.Dříve se prodávala v drogerii i souprava pro domácí činění kůží(byla to taková modrá krabička se sloučeninami), ale nevím, jestli se to dá ještě sehnat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík