melounek111

XXX.XXX.51.100
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně papírů o původu králíka. Od známého chovatele jsem získala samici málopočetného plemene do chovu. Bohužel jsou to necelé čtyři měsíce, co jej uháním kvůli nedodanému rodokmenu. Samice je tetovaná. Chtěla bych se zeptat, zda je možné někde získat duplikát rodokmenu, samice přeci musí být někde už registrovaná. Moc děkuji za rady
Samice je zapsaná v knize ale ted jde o to zda na jeden rodokmen nemá víc samic-).jinak vám ho měl dát je mu k ničemu, máte tam napsané příbuzenstvo.Spíš si myslím že cvak ucho a šla.pokud je to známý asi vás houpe tak bych si sním popovídal.klidně vám takto moh prodat čeho se chtěl zbavit.co to máte za plemeno.nebyla by jste první ani poslední.Třeba mu křivdím ale nevidím duvod proč nevydat rodokmen když nemám králíka.
melounek111
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně papírů o původu králíka. Od známého chovatele jsem získala samici málopočetného plemene do chovu. Bohužel jsou to necelé čtyři měsíce, co jej uháním kvůli nedodanému rodokmenu. Samice je tetovaná. Chtěla bych se zeptat, zda je možné někde získat duplikát rodokmenu, samice přeci musí být někde už registrovaná. Moc děkuji za rady
Záleží na tom, zda je registrovaná okresně (v uchu, kde není C je číslo) nebo klubově. Pokud klubově, píšete klubovému registrátorovi, pokud okresně, píšete okresnímu. Ti vám mohou vystavit duplikát.
melounek111

XXX.XXX.51.100
Mám zakrslého barevného rexe. Spíš si myslím, že toho má tolik (králíků), že ho ztratil. Nemá důvod rodokmen nevydat. Jen mě zajímá možnost, jak ten rodokmen získat, pokud to vůbec jde, jinak mi je samice asi k ničemu...
melounek111

XXX.XXX.51.100
Aha, děkuji (kachna), tak to jsem ráda, že možnost existuje :) Ještě mu zkusím naposledy napsat, a pak napíšu registrátorovi .