10%vojteška/90% lúčne seno.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2015 14:46
Michal NoS

XXX.XXX.254.233

Pýtal som sa to kde robím chybu asi v krmení, viem že som dával iba vojtešku ale kupil som lučne seno.
Ale mám hodne usušenej vojtešky, možem to v malých dávkach miešat s lučným senem?
Aj tak je to problém?
či to mám cele obmedzit lebo ja mám na zahrade hodne nasadenej vojtešky, som čítal že hodne lidi dáva vojteškove granule, aký je rozdiel teda medzi vojteškou a vojteskovými granulami?asi žaidny nie?
To mi ešte vrta v hlave.

3.4.2015 17:47
burgund6

XXX.XXX.33.7

Michal NoS napsal(a):
Pýtal som sa to kde robím chybu asi v krmení, viem že som dával iba vojtešku ale kupil som lučne seno.
Ale mám hodne usušenej vojtešky, možem to v malých dávkach miešat s lučným senem?
Aj tak je to problém?
či to mám cele obmedzit lebo ja mám na zahrade hodne nasadenej vojtešky, som čítal že hodne lidi dáva vojteškove granule, aký je rozdiel teda medzi vojteškou a vojteskovými granulami?asi žaidny nie?
To mi ešte vrta v hlave.

Já mám v seně taky cca 20 % vojtěšky a problémy to nezpůsobuje, takže bych se toho nebál.

3.4.2015 20:43
Michal NoS

XXX.XXX.115.142

burgund6 napsal(a):
Já mám v seně taky cca 20 % vojtěšky a problémy to nezpůsobuje, takže bych se toho nebál.

Okey som rád že aspon malom množstve možem dávat :)
Ale čakal som že budu dlhšie si zvykat na inu stravu ( iný druh sena) Ale potom lučnom sene sa idu niektorý zadrhnut..
Ovos ked dávam teraz vo vačšej miere mladým v pohode zožeru cele aj pluch ale ty starší trošku frflu na ovos ale dávam im to troška menších dávkach nech si zvýknu.
Uvidím to na mladých teraz čo mám 4 samice s 4 týždnové či to bolo v strave..

Přidejte reakci

Přidat smajlík