Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2015 22:48
V.e.r.u.n.k.a.

XXX.XXX.174.98

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat co používáte do wc, je toho tolik, že sama nevím. Děkuji za odpověď.

10.4.2015 06:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Používáme normální kočkolit.
Molly, Mikeš = spokojenost.

10.4.2015 07:55
vigen

XXX.XXX.158.2

U nás Asan, konopné pazdeří, kukuřičná drť...
Spokojenost u mě i
Ještě chci zkusit dřevěné peletky a kočkolit...

10.4.2015 12:13
Petra Sally

XXX.XXX.119.100

U zakrslíků co mám venku nepoužívám záchůdek, jen do rožků, kam si zvykli chodit čůrat dávám hrubé piliny a pak přes komplet kotec slámu.

Ale u ušáků co mám doma používám na "čůrací místa" nejraději ASAN. Je sice dražší (pokud ho však chcete používat jen na WC a ne celou klec či kotec, tak spotřeba nebude tak vysoká), ale není prašný ani nedělá mokré "hroudy", dobře drží pach a nezpůsobuje alergie, mělo by ho snášet bez problémů v podstatě každé zvířátko smajlík Navíc je Asan měkký, takže třeba u menších hlodavců nezpůsobuje otlaky. Používala jsem ho i v době, kdy jsem chovala potkánky, ti jsou celkem dost citliví na materiál podestýlky a Asan vždy bez problémů!

Kočkolit mi přišel, že po nasáknutí moči se proměnil v jakýsi smalt a ušákovi s delší srstí se rád lepil mezi nožky
Peletky jsem taky zkoušela, ale ty se zase po nasáknutí močí rozložily na dřevěný prášek a to mi nepřipadne moc vhodné kvůli dýchacímu ústrojí i srsti zvířete.

Ale tak každé zvířátko je jiné a stejně tak každému zvířeti a jeho chovateli vyhovuje něco jiného smajlík Chce to vyzkoušet vícero možností a přijít si na to své

Přidejte reakci

Přidat smajlík