Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2015 12:46
V.e.r.u.n.k.a.

XXX.XXX.174.98

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat. Když moji Miu pustím tak běhá dokola, vyskakuje, zkoumá věci je prostě plná života, ale zdá se mi že sem tam vydá zvuk, nevím přesně jaký, ale podle mě to není tím že by měla bolesti vůbec není apatická právě naopak. Tak se chci jen zeptat zda to může být radostí že je venku puštěná. Děkuji za odpověď.

13.4.2015 08:00
dury

XXX.XXX.229.194

Na to se snad nedá normálně odpovědět.

happy feet

13.4.2015 15:20
happy feet

XXX.XXX.147.168

To dělá skoro každý králík když je venku
jakoby vrčí a skřehotá chrání si své teritorium
a je štastný
žádná věda v tom není a myslím si že kdyby měl nějaké bolesti tak by nebyl plný života jak vy říkáte

14.4.2015 08:23
Petra Sally

XXX.XXX.119.100

V.e.r.u.n.k.a. napsal(a):
Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat. Když moji Miu pustím tak běhá dokola, vyskakuje, zkoumá věci je prostě plná života, ale zdá se mi že sem tam vydá zvuk, nevím přesně jaký, ale podle mě to není tím že by měla bolesti vůbec není apatická právě naopak. Tak se chci jen zeptat zda to může být radostí že je venku puštěná. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, buďte naprosto v klidu, je to opravdu jen projev radosti smajlík...k veselému hopsání si prostě občas přidá i nějaký ten zvukový projev

25.4.2015 11:25
koco

XXX.XXX.194.148

Zdar, ak strcim ruku a chcem pohladkat v koterci samicu BU tak zacne tiez akoby vrcat (taky chraplavy zvuk) alebo nieco podobne... dokonca sa stalo ze mi zakusila tak jemne do ruky :D je to len ochrana teritoria alebo moze ist aj o nieco ine? vdaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík