Dobrý den, chtěl bych vás poprosit, jestli někdo z vás nemá kontakt na chovatele Činčili velké pro výstavní účely, mám zájem o králíky s rodokomeny. Nejlépe z vysočiny. Jihlava, Pelhřimov, Havlíčkuv Brod, Humpolec a okolí. Předem děkuji a ať vám dupou.
burgunacek0k7
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit, jestli někdo z vás nemá kontakt na chovatele Činčili velké pro výstavní účely, mám zájem o králíky s rodokomeny. Nejlépe z vysočiny. Jihlava, Pelhřimov, Havlíčkuv Brod, Humpolec a okolí. Předem děkuji a ať vám dupou.
Pan Požár, Třešť tel.č.776851396.
Klub chovatelů činčil velkých. V seznamu členů byste si měl vybrat
http://www.klubcv.wz.cz/.
My máme Čv od chovatele ze Staňkovic, koupili jsme jí tam na výstavě. V červnu to budou dva roky a jsme velmi spokojení. Je třeba sehnat kontakt na pana předsedu jejich spolku, konkrétní chovatel je hluchý a tak nemá telefon (na co by ho měl, že jo). Jsou to Staňkovice u Uhlířských Janovic. Takže z Vysočiny to pořád není až tak daleko.
Moje paní mezitím našla dva roky starý kontakt na toho pana předsedu a tak to snad ještě platí. Mám i telefon, nevím zda aktuální. Telefon nechci psát takto veřejně, třeba by si to ten pán nepřál.
18012205@seznam.cz.