Dobrý den, mohli by ste se se mnou podělit o to jak máte udělané zabírání na králíkárnách?
U nás neuspěl zahnutý hřebík ani kousek dřeva které se zaklapuje.. momentálně mám takové západky(viz foto), ale bohužel si je jeden králíček neustálím boucháním do dveří kokáže otevšít tak prosím o rady..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja mám také isté a žiadny problém. Chyba je v tom, že to máte urobené veľmi pedantne . Ja ich nemám presne v rovine, nejaký ten milimetrík sú posunuté, takže sa troška ťažšie zatvárajú, ale aj otvárajú
Máš takovou s drážkou? Nějak ji na tvé fotce nevidím... Pokud ano není mi jasné jak by to králík otevřel...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podľa mňa to bude skôr tým, že niekto sem tam zabudne zatvoriť . Aj mne sa to stávalo, takže teraz, keď je dorast, pred odchodom pre istotu vždy všetko skontrolujem
Julie Jarošová
napsal(a):
No mi jsme jeli pryč 1000% byli zavření... Asi to otevřeli decka co tam litaji :( no tam mám o miláčka min to jr hrozné taky mi nejde do hlavy jak by to otevřel... A pochybují ze to bylo zvíře protože je ve 150 cm nad zemí.
No tak leda dvě očka a zámečky? Ty neotevře ani dítě ani králík:o) Dají se koupit i zámečky se stejnými zámky.
Julie Jarošová
napsal(a):
Dobrý den, mohli by ste se se mnou podělit o to jak máte udělané zabírání na králíkárnách?
U nás neuspěl zahnutý hřebík ani kousek dřeva které se zaklapuje.. momentálně mám takové západky(viz foto), ale bohužel si je jeden králíček neustálím boucháním do dveří kokáže otevšít tak prosím o rady..
Já mám zahnutý hřebík 6 dvířek a jinak mám zastrkovadla a problém nemám ale děcka to se musí hlídat při odchodu ještě jednou kontroluji.
burgund6
napsal(a):
Já používám klasický obrtlík a je to bez problému.
Já také.
Julie Jarošová
napsal(a):
Dobrý den, mám úplně ty samé. Jsou super. Aby je nemohli boucháním otevřít, je nutné je dát "zvrchu" dolů. Svisle. Se zavíráním dolů. Žádný králík nedokáže otevřít boucháním západku proti gravitaci