Zavírání králíkárny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2015 13:20
Julie Jarošová

XXX.XXX.236.37

Dobrý den, mohli by ste se se mnou podělit o to jak máte udělané zabírání na králíkárnách?
U nás neuspěl zahnutý hřebík ani kousek dřeva které se zaklapuje.. momentálně mám takové západky(viz foto), ale bohužel si je jeden králíček neustálím boucháním do dveří kokáže otevšít tak prosím o rady..

4.5.2015 13:58
burgund6

XXX.XXX.33.7

Já používám klasický obrtlík a je to bez problému.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2015 14:20

Ja mám také isté a žiadny problém. Chyba je v tom, že to máte urobené veľmi pedantne . Ja ich nemám presne v rovine, nejaký ten milimetrík sú posunuté, takže sa troška ťažšie zatvárajú, ale aj otvárajú

4.5.2015 14:25
Vocásek

XXX.XXX.45.3

Máš takovou s drážkou? Nějak ji na tvé fotce nevidím... Pokud ano není mi jasné jak by to králík otevřel...

4.5.2015 15:50

Podľa mňa to bude skôr tým, že niekto sem tam zabudne zatvoriť . Aj mne sa to stávalo, takže teraz, keď je dorast, pred odchodom pre istotu vždy všetko skontrolujem

4.5.2015 16:41
kachna

XXX.XXX.188.76

burgund6 napsal(a):

Nojo, obrtlík se to jmenuje! U nás se tomu říká "ligrik" a jjá si nkdy nemůžu vzpomenout na správný název.
Obrtíky jsou asi nejlepší řešení.

4.5.2015 16:57
Julie Jarošová

XXX.XXX.236.37

No mi jsme jeli pryč 1000% byli zavření... Asi to otevřeli decka co tam litaji :( no tam mám o miláčka min to jr hrozné taky mi nejde do hlavy jak by to otevřel... A pochybují ze to bylo zvíře protože je ve 150 cm nad zemí.

4.5.2015 17:26
kachna

XXX.XXX.188.76

Julie Jarošová napsal(a):
No mi jsme jeli pryč 1000% byli zavření... Asi to otevřeli decka co tam litaji :( no tam mám o miláčka min to jr hrozné taky mi nejde do hlavy jak by to otevřel... A pochybují ze to bylo zvíře protože je ve 150 cm nad zemí.

No tak leda dvě očka a zámečky? Ty neotevře ani dítě ani králík:o) Dají se koupit i zámečky se stejnými zámky.

4.5.2015 18:52
Julie Jarošová

XXX.XXX.236.37

kachna napsal(a):
No tak leda dvě očka a zámečky? Ty neotevře ani dítě ani králík:o) Dají se koupit i zámečky se stejnými zámky.

To mě taky napadlo ale denně otevírat několikrát 6 dvířek to je na blázna ne :/.

4.5.2015 19:46
mirda63

XXX.XXX.175.119

Dobrý den, mohli by ste se se mnou podělit o to jak máte udělané zabírání na králíkárnách?
U nás neuspěl zahnutý hřebík ani kousek dřeva které se zaklapuje.. momentálně mám takové západky(viz foto), ale bohužel si je jeden králíček neustálím boucháním do dveří kokáže otevšít tak prosím o rady..

Já mám zahnutý hřebík 6 dvířek a jinak mám zastrkovadla a problém nemám ale děcka to se musí hlídat při odchodu ještě jednou kontroluji.

8.5.2015 20:28
zdenal500

XXX.XXX.241.254

burgund6 napsal(a):

Já také.

9.5.2015 06:10
Milan z Moravy

XXX.XXX.31.20

Dobrý den, mám úplně ty samé. Jsou super. Aby je nemohli boucháním otevřít, je nutné je dát "zvrchu" dolů. Svisle. Se zavíráním dolů. Žádný králík nedokáže otevřít boucháním západku proti gravitaci

18.5.2015 13:10
horal

XXX.XXX.58.226

Dobrý den, kdysi jsem podobné zástrče také používal. Měl jsem je trochu na šikmo, to proto že z počátku kdy jsem je měl rovně našel jsem také občas otevřenou králikárnu. Stejně jsem se pak vrátil k obrtlíkům. Nevypadá to tak hezky ale lépe se to otvírá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík