Mám doma dva Králíky, od chovatelky samičku a samce. Jeli jsme se samcem na kastraci ale veterinář nám řekl, ze je to samice. Dali jsme je tedy k sobě, ale druhy den původní samec naskakoval na samičku. Hned jsme je oddělili, ale veterinářka říkala, ze je na 99% těhotná. Jsou ji pouze 3 měsíce. Narodila se 23.2.2015. Poradí mi prosím někdo co mám dělat?
angel_fairy
napsal(a):
Mám doma dva Králíky, od chovatelky samičku a samce. Jeli jsme se samcem na kastraci ale veterinář nám řekl, ze je to samice. Dali jsme je tedy k sobě, ale druhy den původní samec naskakoval na samičku. Hned jsme je oddělili, ale veterinářka říkala, ze je na 99% těhotná. Jsou ji pouze 3 měsíce. Narodila se 23.2.2015. Poradí mi prosím někdo co mám dělat?
Zapeklitá situácie...Vykastrujte veterinára! A potom aj samičku. A samca tiež!
angel_fairy
napsal(a):
Jak píší kolegové, těhotná určitě na 99% nebude. Můžete být v klidu
anna 12

XXX.XXX.131.173
Dobry den portřebuju poradit moje samicka je brezi asi 4. den a uz jsi trhá chlupy a opravdu brezí...
anna 12

XXX.XXX.131.173
A je opravdu brezi nebo ne.