Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2015 14:42
mazaj

XXX.XXX.124.12

Dobrý den dnes se mi okotila v 32dnu samice.Mam radost, ale vypada to ze tam ma jen dva az tri kralicky?Otazka zni: Kolik tak zhruba mladych mivaji prvnicky? mam jeste jednu samici a ta jich mela 5.Mam ohromnou radost a vubec mi nevadi ze jich je tam malo smajlík hlavne ze se zadarilo

Neregistrovaný uživatel

16.6.2015 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Myvají kolem 7 až 8.Mohou mít i více zaleži na kondici a připouštění samice.Samozřejmě také ale zaleží na samci.Neznamena tak maly počet, že by samice byla špatna.Duležite je že s toho mate radost vy a že se zadařilo.

16.6.2015 18:01
mazaj

XXX.XXX.124.12

Děkuju za odpověďsmajlík Radost mám.Samice je prvnička i samec skákal poprvé tak na podruhé už jich bude třeba více :-D

Neregistrovaný uživatel

16.6.2015 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

mazaj napsal(a):
Děkuju za odpověďsmajlík Radost mám.Samice je prvnička i samec skákal poprvé tak na podruhé už jich bude třeba více :-D

U připouštění vždy dodržujte dva skoky, po první skoku nechte samce odpočinout a samici dejte pryč cca na 10 minut a pak ji dejte zpět. pokud samec neskače delší dobu tak na první skok je většina spermii mrtva.Proto dva skoky.

16.6.2015 20:06
mazaj

XXX.XXX.124.12

Děkuju smajlík

16.6.2015 20:48
burgund6

XXX.XXX.33.7

mazaj napsal(a):
Dobrý den dnes se mi okotila v 32dnu samice.Mam radost, ale vypada to ze tam ma jen dva az tri kralicky?Otazka zni: Kolik tak zhruba mladych mivaji prvnicky? mam jeste jednu samici a ta jich mela 5.Mam ohromnou radost a vubec mi nevadi ze jich je tam malo smajlík hlavne ze se zadarilo

Ono taky záleží co máte za plemeno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík