Dobrý den, dnes se nám stala, podle mého názoru hodně netradiční věc. Máme samici BU, věk něco málo přes 8 měsíců připuštěná NČ. Březost na ní byla vidět, měla vyloženě břicho, to jsem u jiných našich samic nikdy nepozorovala. Včera odpolende - 31. den březosti jsem našla v kotci bez hnízda jedno mladé. Začínalo chládnout, tak jsem ho zahřívala. Od sousední samice jsem natrhala trochu chlupů a udělala mu hnízdo (možná byla chyba, že to bylo od jiné, kvůli pachu, ale nakonec to dobře dopadlo...). Ještě v 23 hod bylo vše stejné, jedno mladé, o které nejevila zájem, žrala, ležela v opačné části kotce. Dnes ráno jsem hned letěla podívat se, zda to malé žije. Málem mi vypadly oči, když jsem v kotci uviděla ukázkové hnízdo s chlupy a 8 náhherně velkými mladými (to včerejší bylo tak o třetinu menší). Připouštěli jsme jen 1x na jeden skok, byl tak ukázkový, že jsme druhý skok ani nedělali.
5 let pročítám ifaunu, čtu si i diskuze, které pro mě nejsou momentálně aktuální, aby člověk načerpal nějaké informace a zkušenosti, ale o tomto jsem nikdy nečetla. Stalo se toto někomu?