Uhynul mi jeden kralik ale nevim na jakou nemoc proto se ptam.když jsem šel dat na večir kralikum seno tak jsemi zdal jeden kralik takovi divni vůbec se nehýbal a připadal mi jako když je hodne ospali tak jsem ho raději dal do vedlejsi klece a ráno tam byl mrtvy.prosim poradte co to bylo za nemoc .
Uživatel s deaktivovaným účtem

vojta kralik
napsal(a):
Uhynul mi jeden kralik ale nevim na jakou nemoc proto se ptam.když jsem šel dat na večir kralikum seno tak jsemi zdal jeden kralik takovi divni vůbec se nehýbal a připadal mi jako když je hodne ospali tak jsem ho raději dal do vedlejsi klece a ráno tam byl mrtvy.prosim poradte co to bylo za nemoc .
Příčinu úhynu zvířete lze stanovit jen a pouze jeho pitvou.

vojta kralik
napsal(a):
Mohl z horka, ale jestli krmíte tak jak popisujete v jiném vláknu tak se nedivím.

Otom nejsem přesvědčena že by králíkovi stačila jen tráva i když by bylo nejhůř.Nevím co si pod tím nejhůř představujete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Je to ten, co sem přišel prudit, kašlete na něj.

borax
napsal(a):
Některým jedincům to horko fakt nedělá dobře.
Už se stalo, za to co mi napsal.Zatím se tu neobjevil.Jen mám pocit že v jiném vlákně byl anonym, tak asi to byl taky on.Hlavně že už je od něho klid a můžeme se opět věnovat slušné debatě o králíkách.