Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2015 12:26
trnka

XXX.XXX.162.174

Dnes rano som nasla samicu mrtvu vcera este pobehovala uplne v poriadku co ma vsak prekvapilo bolo ze mala pri papulke krvavu penu, z poznatkov ktore mam mi to vychadza na mor aj ked sa v duchu modlim aby to tak nebolo. Myslite ze mi to postihne vsetky kraliky alebo je sanca ze nieco prezije, ockovala som koncom jesene a mlade co mam, tie este nie.

23.7.2015 12:53
mozaik

XXX.XXX.150.188

Mohla jí prasknout céva v plicích nebo i aorta. Příčinou mohlo být i horko. Toto na 100% nemusel být mor, pokud šlo o jednotlivý kus. Nezbyde Vám, než počkat. Každopádně už začlo období s vyšším výskytem moru, takže co už je starší 6 týdnů, mělo by být naočkované.

Neregistrovaný uživatel

23.7.2015 13:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

trnka napsal(a):
Dnes rano som nasla samicu mrtvu vcera este pobehovala uplne v poriadku co ma vsak prekvapilo bolo ze mala pri papulke krvavu penu, z poznatkov ktore mam mi to vychadza na mor aj ked sa v duchu modlim aby to tak nebolo. Myslite ze mi to postihne vsetky kraliky alebo je sanca ze nieco prezije, ockovala som koncom jesene a mlade co mam, tie este nie.

Mor jak vyšity.

Neregistrovaný uživatel

23.7.2015 13:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

trnka napsal(a):

Jestli jste neočkovala tak vam pojde vše.

23.7.2015 14:44
trnka

XXX.XXX.162.174

mozaik napsal(a):
Mohla jí prasknout céva v plicích nebo i aorta. Příčinou mohlo být i horko. Toto na 100% nemusel být mor, pokud šlo o jednotlivý kus. Nezbyde Vám, než počkat. Každopádně už začlo období s vyšším výskytem moru, takže co už je starší 6 týdnů, mělo by být naočkované.

Dakujem za trosku nadeje velmi dufam ze to bude nieco ine, mam ponaucenie ze s ockovanim nemam cakat, kym posledne drobce dorastu

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.7.2015 17:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

trnka napsal(a):

Doočkujte králíky kteří se jeví zdraví.Je možno, že nějaký kus pojde, ale nemusí.Je daleko větší šance, že přežijí, než když budou neočkovaný.

28.7.2015 23:07
Hyla®

XXX.XXX.149.66

trnka napsal(a):
Dakujem za trosku nadeje velmi dufam ze to bude nieco ine, mam ponaucenie ze s ockovanim nemam cakat, kym posledne drobce dorastu

Ako ste dopadla ? prežili králiky ?

29.7.2015 06:42
trnka

XXX.XXX.160.7

Chvalabohu mor sa nepotvrdil bol to uhyn s tepla vsetci usiaci su v poriadku

29.7.2015 18:31
Hyla®

XXX.XXX.149.66

trnka napsal(a):
Chvalabohu mor sa nepotvrdil bol to uhyn s tepla vsetci usiaci su v poriadku

Máte naozaj šťastie, to je fain.

Přidejte reakci