Ahoj,
vydrží mi dva králíci celoročně v králíkárně venku? (zakrslý)
Nemá někdo zkušenost se tavbou králíkárny? Rozměry 136x80x60 pro 2 králíky, nebo pro jednoho 100x65x60 dole a stejné rozměry nahoře jako nad sebou... prosím o postup, potřeby a z jakého dřeva to bude nejlepší, děkuji :).
Ale já se nebavila o škole ale o králíkárně, byla bych ráda kdybychom zůstali u toho, když se oběvila 1 odpověď, tak jsem myslela že už něco bude, ale ne, vona zase škola, už tak se vůbec netěším na dalších x nových předmětů, především nj a chemie, byla bych ráda abyste mi o tom již neříkala, já si četla učebnice a sranda to tedy nebude.
Thanatos
napsal(a):
Ahoj,
Nemá někdo zkušenost se tavbou králíkárny? Rozměry 136x80x60 pro 2 králíky, nebo pro jednoho 100x65x60 dole a stejné rozměry nahoře jako nad sebou... prosím o postup, potřeby a z jakého dřeva to bude nejlepší, děkuji :).
Ne tavbou, ale stavbou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Thanatos
napsal(a):
Ahoj,
Začněme tím, co víš a umíš... umíš změřit a nařezat dřevo, aby to bylo přesně? Co spoje, víš, jaký je rozdíl mezi hřebíkem, šroubem a vrutem? Co pero-drážka? Rozeznáš prkno od hranolu? Máš vůbec možnost někde sehnat materiál?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Začněme tím, co víš a umíš... umíš změřit a nařezat dřevo, aby to bylo přesně? Co spoje, víš, jaký je rozdíl mezi hřebíkem, šroubem a vrutem? Co pero-drážka? Rozeznáš prkno od hranolu? Máš vůbec možnost někde sehnat materiál?
Jelikož se slečna na králících.cz přiznala, že je jí 13 let, tak o tom pochybuju.
A když jsem se poslala tatínka (!) se zeptat na kotec, tak mi bylo odpovězeno, že to zvládnou, protože psí boudu si stavěli taky sami.
Dneska už ji hodlá stavět holčina sama.
Ach jo.
Hmm, to je pravda no :/ ale s největší pravděpodobností mi ji teda postaví táta a já s brachou budem asi pomáhat... Jinak něco rozeznám, materiál máme doma, hřebíky jsem používala ještě dřív když jsme si tajně jako 11 leté holky stavěli meče hrady a tehdy i domečky pro kočky. (to je blbost, co?) Šroub poznám, (hřebíky a šrouby rozezná každý, nebo ne?) Ale nevím co je vrut no, třeba se tomu říká ještě jinak, ale nevím.
Thanatos
napsal(a):
Ahoj,
Zakrslý králík vydrží celoročně venku - já je tak chovám řadu let.
Doporučuji každému králíkovi jeden kotec - tedy varianta 100x65x60. Pokud můžete, tak je propojte dírou ve stropě a schůdky - v případě potřeby (nemoce nebo porodu) můžete králíky oddělit.
Podrobnosti můžete vyčíst zde: http://www.zoohit.cz/pictures/product/Natura_Kompakt_100.pdf.
(Já jsem si koupila tuto: http://www.zoohit.cz/shop/hlodavci/kralikarny/jednoposchodove/outback/121286?rrec=true
a mezi nohama z pletiva udělala další kotec.).