Králíci nepřibírají

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.8.2015 20:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153

Ahoj. Mám doma pár králíků kteří vůbec nepřibírají na váze. Moje kamarádka má samici která porodila o týden déle než moje samice, ale její králíčci jsou o dost větší a více váží. Každý den jim dávám seno (i vodu) a 2-3 týdně oves s granulemi. Co jim mám dávat aby přibrali? Co se vám nejvíce osvědčilo?

9.8.2015 21:09
belgicanda

XXX.XXX.52.22

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj. Mám doma pár králíků kteří vůbec nepřibírají na váze. Moje kamarádka má samici která porodila o týden déle než moje samice, ale její králíčci jsou o dost větší a více váží. Každý den jim dávám seno (i vodu) a 2-3 týdně oves s granulemi. Co jim mám dávat aby přibrali? Co se vám nejvíce osvědčilo?

To jako jenom 2-3 týdně je krmíte granulema s ovsem? Co takhle jim dávat každý den? Z čeho mají podle vás růst? Buďte ráda že ještě žijí.

9.8.2015 21:55
peterdroppa

XXX.XXX.115.137

Neda sa to jednoznacne povedat v jednom vrhu boli 4 a v druhom sice 2t starsie 10 a rozdiel by ste nesoznali. Ake su stare zrno by malo byt kazdy den ale podla veku a v tychto horucavac radsej ich podrzte na diete potom im pridate chytia va kokcu a hotovo. A vlstne ake mate rasu ci krizence a coho.

Neregistrovaný uživatel

9.8.2015 22:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153

Chovám převážně belgické obry, ale i kalifornské a české strakáče.

9.8.2015 23:05
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.201

Tak jestli krmíte jak uvádíte potomky belgických obrů tak upřímně lituju to, co nazýváte BO. protože ti králíci nemají nárok splnit pomdínky toho, aby byli nazýváni BO. budou to hudáčci, chodícícreklamy na Osvětim...

Neregistrovaný uživatel

9.8.2015 23:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.153

Obry krmím jinak. Tak jak jsem napsala krmím strakáče.

10.8.2015 00:17
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

Obry krmím jinak. Tak jak jsem napsala krmím strakáče.

Na to se vykašlete. Nerostou = krmíte málo! Co v tom hledáte za vědu. Ze sena nenaberou. Jádro a granule každý den, někde v tabulkách se podívejte na dávky pro prcky podle věku. Nebo se třeba někdo tady slituje a poradí.

PS, když to tady říkají čtyři lidi, asi by na tom něco mohlo být, co vy na to.

hyplus

10.8.2015 07:29
hyplus

XXX.XXX.59.151

Oves ne ječmen s granulema směs dohromady ad libidum a na kokcidie forticoat 2x týdně druhá dávka před vykydáním...

10.8.2015 08:44
belgicanda

XXX.XXX.52.22

Mladí králíci potřebují spoustu jídla stejně jako samice která je kojí musí jíst aby měla dostatek mléka. I kdyby jste jim měla dávat jen granule, prostě každý den!

10.8.2015 16:37
jr.48

XXX.XXX.208.62

Pokud chováte opravdu ČS, tak nečekejte zázrak. Tento má v dospělosti (8měsíců) vážit 3,5kg. Mnoho chovatelů tvrdí že má Českého, ale má Německého Strakáče, který dokáže i 6kg. Pravý český je plemeno sportovní, nikoli masné.

10.8.2015 20:40
rabbit

XXX.XXX.11.100

belgicanda napsal(a):
Mladí králíci potřebují spoustu jídla stejně jako samice která je kojí musí jíst aby měla dostatek mléka. I kdyby jste jim měla dávat jen granule, prostě každý den!

V tomto počasí nežerou, můžete krmit jak chcete.

11.8.2015 22:46
hohol

XXX.XXX.143.9

Přesně tak v tomhle hicu buďme rádi že ještě žijí natož aby přibrali a nebo je dejte do sklepa

Přidejte reakci

Přidat smajlík