Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2015 13:20
roselak

XXX.XXX.29.61

Jak jste na tom letos se senem ? Já špatně, co mám mladý tak je dokrmím do porážkové váhy a půjdou do mrazáku, radši nebudu ani připouštět budu rád, že s tím co mám utáhnu chovné kusy do jara. Jelikož seno letos už asi nebude

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2015 14:07

Kdo seno kupuje, neměl by letos váhat. Známí mají krávy na maso a musí jim na pastvu vozit seno co měli nachystané na zimu. Cena sena a krmiva vůbec půjde určtě prudce nahoru a to budeme rádi, když bude vůbec co koupit. Je to hrůza.

17.8.2015 00:30

Letošní seno je super, sušil jsem 12-13 červen.12 ráno posekal 13 v poledne uklidil, je krásně zelené uschlo rychle, nezmoklo prostě super.potom už bylo jen sucho a je do těd.já mám sena na 2 roky.

17.8.2015 06:13
usaci

XXX.XXX.38.186

Naštěstí sena mám normálně jako každý rok. Sušili jsme, když ještě bylo trávy habaděj. Bohužel krmím senem už teď, a tak nevím, zda mi stačí na zimu.
Otava u nás nebude.

17.8.2015 07:17
300RUM

XXX.XXX.253.158

U nás na jihu moravy to také na otavu nevypadá. Ráno krmím zeleným (u odlehčovacího ramene Dyje něco roste včetně vojtěšky), večer senem a jádrem (ve směsi převládá černý oves). Naštěstí v družstvě udělali i malé balíky sena a slámy. Chtějí 50, - czk za malý,500, - za velký včetně slámy (2, -czk/1kg).

Přidejte reakci

Přidat smajlík