Kristýna83736901

XXX.XXX.38.61
Dobrý den, včera jsem dostala zakrsleho kralička a moc by mě zajímalo o jaké plemeno se jedná a jak vyroste. Snažila jsem se hledat na internetu, ale plemen je tolik a já se v nich moc nevyznám. Budu vdecna za vasi pomoc.
Kristýna83736901
napsal(a):
Dobrý den, včera jsem dostala zakrsleho kralička a moc by mě zajímalo o jaké plemeno se jedná a jak vyroste. Snažila jsem se hledat na internetu, ale plemen je tolik a já se v nich moc nevyznám. Budu vdecna za vasi pomoc.
Neměl by to říct ten, kdo ho daroval (event. koupil či odchoval?)
Přijde mi zvláštní hledat info takhle oklikou, než se zeptat hned u zdroje, který králíka donesl.
Děkuji moc za názory. Původem je králíček výhra z tomboly, a tak majitele ted uz těžko najdu. Problém je, ze nevim ani stari, abych jeho dospelackou velikost mohla aspoň typnout. Ale na obyčejného králíka se mi moc nezdá, má hodně krátké uši a je takový kulatý, je ale možné, ze mate pravdu. No vše asi ukáže jen čas.
Kristýna83736901.
Jestli je to mladík nebo starší kus poznáte podle drápků. Podle fotografie je nemá přerostlé, mladík by je měl tenoučké a hodně ostré. U staršího králička by byli zastříhnuté to znamená že jsou silnější a s tupou špičkou. U toho Vašeho bych si tipnul, že se jedná nannejvýš o půlročního mladíka zakrslíka bez plemenné příslušnosti, anebo křížence se zakrslíkem. Syn měl zakrslého beránka (čistého) a v dospělosti měl přes tři kila.