Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

luke020

17.9.2015 15:22
luke020

XXX.XXX.142.242

Setkal jste se někdo s tímto útvarem v blízkosti ledvinek. Jedná se o váček nebo spíš žlutobílou kuličku, která jde jednoduše odstranit. Konzistenci přirovnám jako, když to je z tvarohu.Nějaká nemoc ?

17.9.2015 18:23
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

luke020 napsal(a):
Setkal jste se někdo s tímto útvarem v blízkosti ledvinek. Jedná se o váček nebo spíš žlutobílou kuličku, která jde jednoduše odstranit. Konzistenci přirovnám jako, když to je z tvarohu.Nějaká nemoc ?

Není to jenom tuk...?

17.9.2015 18:33
jr.48

XXX.XXX.208.63

luke020 napsal(a):

Toto odstraňuji téměř při každé porážce. A že jich již bylo nepočítaně. Buďte v klidu.

17.9.2015 19:07
mustela.erminea

XXX.XXX.156.170

Jedná se o nadledviny. Žádná nemoc. smajlík

luke020

17.9.2015 20:38
luke020

XXX.XXX.142.242

mustela.erminea napsal(a):
Jedná se o nadledviny. Žádná nemoc. smajlík

Já jsem se lekl jelikož při každé porážce jsem měl ledvinky obalené tukem, ale letos vůbec nejdou do tuku při 6 mesicích jateční váha 1,5kg to mám obvykle při 4 měsících.Proto jsem si myslel jestli nejsou nemocní jelikož jsem to viděl poprvé smajlík děkuji za radu.

vařečka

17.9.2015 21:18
vařečka

XXX.XXX.53.183

luke020 napsal(a):

Dobrý večer, při vyvržení králíka si dávám dost velký pozor na to abych odstranila nadledvinky, ale nikdy nebyly tak viditelné, kulaté a bez jediného deka sádla a barva do žluta je také trochu divná. Nevím jestli při přikrmování kukuřicí se maso přibarví trochu do žluta jako u kuřat. Nevím jak kdo odstraňuje nadledvinky ale já na radu zkušenějších si na to dávám dost pozor. Abych řekla pravdu, tak ani nevím proč, možná kuli králičímu pachu ale to už si nepamatuji. Odstraním je a hotovo dále nad tím nepřemýšlím. Přeji hezký večer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík