Připouštění – nedaří se

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2015 12:26
lukina321

XXX.XXX.255.34

Prosím o radu už 1,5 měsíce nemohu připustit ani jednu z 5 samic. Vždy se povede skok, ale dám jí k samci opět za týden na kontrolu a opět jí samec připustí, ale ani jedna nezůstane.
Nevíte jak na ně?
Děkuji za radu.

27.9.2015 15:22
horal

XXX.XXX.58.226

Já mám stejný problém, a když už nějaká zůstane tak má jedno nebo dvě králičata. Nikdy jsem neměl takové problémy jako letos. Mám ročného, dvouletého a tříletého samce a ani jeden se nechytá. Nebudu je do ničeho nutit a počkám si až se dostaví říje. Letošek bude sice slabší a pár lidí bude sklamáno na Vánoce, ale nedá se nic dělat.

27.9.2015 19:51
vita61

XXX.XXX.202.21

horal napsal(a):
Já mám stejný problém, a když už nějaká zůstane tak má jedno nebo dvě králičata. Nikdy jsem neměl takové problémy jako letos. Mám ročného, dvouletého a tříletého samce a ani jeden se nechytá. Nebudu je do ničeho nutit a počkám si až se dostaví říje. Letošek bude sice slabší a pár lidí bude sklamáno na Vánoce, ale nedá se nic dělat.

Jo jo je to tak nedá se nic dělat mě ze 6 samic ostaly 4 a každá má po 4 mladých alespon dobře porostou.

5.10.2015 21:03
zbynekbilka

XXX.XXX.35.159

Jo jo, dnes se mi okotila Bu samice a jen 2 mladé, co se děje?!?

5.10.2015 21:14
Hyla®

XXX.XXX.241.201

zbynekbilka napsal(a):
Jo jo, dnes se mi okotila Bu samice a jen 2 mladé, co se děje?!?

Nezabúdajte že bolo extrémne teplé leto určite potrápilo aj tie najsilnejšie králiky. Ja som od augusta do dnes spotreboval cca 15 litrov Rabitinu.

6.10.2015 22:56
velpap

XXX.XXX.219.1

Samice línají, touhle dobou to vždycky stálo za houby ( až na pár výjimek ), chce to zkoušet, dávat k samcovi každý den a ony se jim ty hormony rozbouří

7.10.2015 09:36
bronda

XXX.XXX.98.84

Připouštěl jsem 4 samice začátkem září. Dali si říct, ale vedle dvou vrhů (po 6ks) byly i dvě falešné březosti. Teď, jak postupně přelínávají je připouštění horší. Takže zkouším znova. Včera šla jedna po falešné březosti a dalších 6 zkusím příští týden po speciálce. Už je nutně potřebuji zapustit. Některé (ty starší) mají sklon k zatloustnutí a nabírají na váze i s minimem jádra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík