Já mám stejný problém, a když už nějaká zůstane tak má jedno nebo dvě králičata. Nikdy jsem neměl takové problémy jako letos. Mám ročného, dvouletého a tříletého samce a ani jeden se nechytá. Nebudu je do ničeho nutit a počkám si až se dostaví říje. Letošek bude sice slabší a pár lidí bude sklamáno na Vánoce, ale nedá se nic dělat.
horal
napsal(a):
Já mám stejný problém, a když už nějaká zůstane tak má jedno nebo dvě králičata. Nikdy jsem neměl takové problémy jako letos. Mám ročného, dvouletého a tříletého samce a ani jeden se nechytá. Nebudu je do ničeho nutit a počkám si až se dostaví říje. Letošek bude sice slabší a pár lidí bude sklamáno na Vánoce, ale nedá se nic dělat.
Jo jo je to tak nedá se nic dělat mě ze 6 samic ostaly 4 a každá má po 4 mladých alespon dobře porostou.
Připouštěl jsem 4 samice začátkem září. Dali si říct, ale vedle dvou vrhů (po 6ks) byly i dvě falešné březosti. Teď, jak postupně přelínávají je připouštění horší. Takže zkouším znova. Včera šla jedna po falešné březosti a dalších 6 zkusím příští týden po speciálce. Už je nutně potřebuji zapustit. Některé (ty starší) mají sklon k zatloustnutí a nabírají na váze i s minimem jádra.