Připouštění, nedaří se

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2015 13:10
ondra99

XXX.XXX.209.73

Zdravim.uz 4 mesice se pokousim pripustit 7 samic.marne.kdyz uz se ramlujou, nezustanou brezi.tohle se mi nikdy nestalo.jakej an to mate nazor?diky.

sindynka

18.10.2015 15:23
sindynka

XXX.XXX.21.93

Není samec špatnej? nebo více samců? Já jsem měla poměrně dlouho problém, protože samec byl asi moc gentleman, tak sem je tam pak prostě nechala spolu, i když se to nemá a dopadlo to. A taky, když sem je zkoušela připustit u sousedovic samce, tak mi soused zjistil, že mají samice svrab v uších a říkal, že to je možná taky důvod, proč nechtějí. Fakt je ten, že asi k tomu příroda nějaký důvod mít bude. Jak víte, že nezůstanou březí? Vím, že zkušený králíkář pozná už asi po 14 dnech, že samice čeká mladé.. tak jste to poznal? Také mi chovatel VSS říkal, že tento rok byl na mláďata poměrně problémový, že mu samice ty mladé většinou nedonosily, nebo vytahaly, že pokud mají pocit, že bude zima, tak prý mladé zabijí...Také prý pokud je samice tlustá, ztrácí dočasně plodnost, nemáte je třeba příliš tlusté, měla jsem samici 2 roky mi nezabřezla a je pravda, že byla vyžraná... stavěla i hnízdo a byla agresivní, takže asi falešná březost... Omlouvám se, že Vám asi moc nepomůžu, ale snažím se aspoň nasměrovat. Nechovám králíky tak dlouho na to, abych měla velké zkušenosti.

18.10.2015 16:34
ondra99

XXX.XXX.209.73

sindynka napsal(a):
Není samec špatnej? nebo více samců? Já jsem měla poměrně dlouho problém, protože samec byl asi moc gentleman, tak sem je tam pak prostě nechala spolu, i když se to nemá a dopadlo to. A taky, když sem je zkoušela připustit u sousedovic samce, tak mi soused zjistil, že mají samice svrab v uších a říkal, že to je možná taky důvod, proč nechtějí. Fakt je ten, že asi k tomu příroda nějaký důvod mít bude. Jak víte, že nezůstanou březí? Vím, že zkušený králíkář pozná už asi po 14 dnech, že samice čeká mladé.. tak jste to poznal? Také mi chovatel VSS říkal, že tento rok byl na mláďata poměrně problémový, že mu samice ty mladé většinou nedonosily, nebo vytahaly, že pokud mají pocit, že bude zima, tak prý mladé zabijí...Také prý pokud je samice tlustá, ztrácí dočasně plodnost, nemáte je třeba příliš tlusté, měla jsem samici 2 roky mi nezabřezla a je pravda, že byla vyžraná... stavěla i hnízdo a byla agresivní, takže asi falešná březost... Omlouvám se, že Vám asi moc nepomůžu, ale snažím se aspoň nasměrovat. Nechovám králíky tak dlouho na to, abych měla velké zkušenosti.

Tak poznam to tak, ze enmaji mlade ne...i kdyz se nechaj obskocit.samce mam dva v tom asi problem nebude.rikam, jeste se mi to nestalo tak dlouho.

18.10.2015 16:39
pjdz

XXX.XXX.167.72

Králíci línají, teď to jde špatně.

18.10.2015 19:10
pjdz

XXX.XXX.167.72

Já měl mladý naposled v Dubnu.

20.10.2015 07:43
ančovička1

XXX.XXX.222.190

sindynka napsal(a):

Jestli ty vaše samice mají svrab u uších, co čekáte od samce? myslíte si, že je gentleman, protože o ně nemá zájem, ale on má ty samé problémy v uších, jako ty samice! nebo si myslíte, že svrab je nepřenosný? a to vám asi soused "poděkoval", když jste mu přinesla svrab do chovu! ten samý problém měl také náš známý-samice nechtěla samce, tak přišel k nám-opět nechtěla! tak jsem ji prohlédla-měla plné uši svrabu! to jsou chovatelé!? mého samce jsem izolovala snad na měsíc daleko od ostatních a modlila se, aby se nenakazil..dopadlo to dobře, ale od té doby NIKOMU samice nepřipouštím!...a vy už máte svrab vyléčený?tedy nic mi do toho není, ale když si človék vezme zvíře na starost, musí se o něj postarat..

Přidejte reakci

Přidat smajlík