Križenci bo a fb rastu pomaly

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2015 20:57
peterrr41

XXX.XXX.28.138

Prečo mi križenci bo a fb rastu tak pomaly maju 5mesiacov a maj cca 2kg krmim ich normalne seno zmeska granule pečivo voda zelene... v čom robim chybu?

26.10.2015 21:31
noro

XXX.XXX.44.82

Prekonali kokcidiozu, enterokolitidu, majú parazity, dôvodov môže byť veľa...

Neregistrovaný uživatel

26.10.2015 22:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

peterrr41 napsal(a):
Prečo mi križenci bo a fb rastu tak pomaly maju 5mesiacov a maj cca 2kg krmim ich normalne seno zmeska granule pečivo voda zelene... v čom robim chybu?

I kdyby prodělaly kokc. tak se rust nezpomali o tolik. Entero by nepřežily vůbec. podle mne to je genetikou¨, na travě vam porostou klidně 7 8 měsícu.

26.10.2015 22:58
iginkol

XXX.XXX.226.201

peterrr41 napsal(a):

Preboha a to prečo takuto blbost prevadzkuješ? dva veľké športové plemená spolu ? Daj si FB samec a samicu ČA. prevádzkuješ zbytočne šport a hladáš v tom zázrak.

27.10.2015 07:57
ančovička1

XXX.XXX.222.190

peterrr41 napsal(a):

Ve vaší krmné dávce mi chybí obiloviny! co jim takhle přidat ječmen, trošku pšenice, oves? chováte velká plemena králíků, která potřebují kvalitní krmení a větší dávky, kolik toho suchého chleba by museli sežrat, aby se to vyrovnalo hmotnosti a výživné kvalitě dobrého obilí?...

27.10.2015 08:55
noro

XXX.XXX.169.98

peterrr41 napsal(a):

Keby ste priložili fotku bolo by hádanie jednoduchšie...

27.10.2015 19:49
peterrr41

XXX.XXX.43.241

Ja som preto s krizil bo s fb lebo som nemal ziadneho vyspeleho samca fb tak som skusil bo, neprekonali ziadnu chobu obidvaja rodicia boli zdravy a vahu mali v norme, popisem sposob krmenia rano seno/trava samozrejme doliat vodu pobede tak isto len pridam trochu zmesky jasmen kukurica granule slnecnica ovos a vecer seno/trava a jacmen z granulami plnu miskusamozreme pecivo davam raz do tyzdna.

Přidejte reakci

Přidat smajlík