Bella aaa

XXX.XXX.202.16
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak poznat těhotenství u půlroční králičice. hlídám známým králíka, a ta naše králičice na něj pořád skákala, odhanela jsem je od sebe, ale možná to stihli. No a ona teď na toho králíka vrčí a utíká před nim, může být tehotná?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bella aaa
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak poznat těhotenství u půlroční králičice. hlídám známým králíka, a ta naše králičice na něj pořád skákala, odhanela jsem je od sebe, ale možná to stihli. No a ona teď na toho králíka vrčí a utíká před nim, může být tehotná?
Kolik vám je, deset? Že vás napadne dát samce a samici spolu, aniž byste počítala s tím, že dojde s největší pravděpodobností k zabřeznutí...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
čada
napsal(a):
No ale je fakt, že se mi stalo, že jsem připouštěla samici a po prvním skoku co se podařl, jsem šla na chvíli pryč a když jsem se vrátila, tak samice ležela na samcovi
To je uplně normalní, je to znamka říje ale určitě z toho nebude březí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Bella aaa
napsal(a):
No to muže