Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bella aaa

11.11.2015 17:40
Bella aaa

XXX.XXX.202.16

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak poznat těhotenství u půlroční králičice. hlídám známým králíka, a ta naše králičice na něj pořád skákala, odhanela jsem je od sebe, ale možná to stihli. No a ona teď na toho králíka vrčí a utíká před nim, může být tehotná? smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11.2015 17:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bella aaa napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak poznat těhotenství u půlroční králičice. hlídám známým králíka, a ta naše králičice na něj pořád skákala, odhanela jsem je od sebe, ale možná to stihli. No a ona teď na toho králíka vrčí a utíká před nim, může být tehotná? smajlík

Kolik vám je, deset? Že vás napadne dát samce a samici spolu, aniž byste počítala s tím, že dojde s největší pravděpodobností k zabřeznutí...

11.11.2015 18:06
lidule

XXX.XXX.117.206

Králíci nejsou těhotný ale březí! A také samice nemůže skákat na samce aby zabřezla vždy je to naopak!

11.11.2015 20:27
čada

XXX.XXX.96.254

No ale je fakt, že se mi stalo, že jsem připouštěla samici a po prvním skoku co se podařl, jsem šla na chvíli pryč a když jsem se vrátila, tak samice ležela na samcovi smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.11.2015 20:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

čada napsal(a):
No ale je fakt, že se mi stalo, že jsem připouštěla samici a po prvním skoku co se podařl, jsem šla na chvíli pryč a když jsem se vrátila, tak samice ležela na samcovi smajlík

To je uplně normalní, je to znamka říje ale určitě z toho nebude březí.

Neregistrovaný uživatel

11.11.2015 21:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Bella aaa napsal(a):

No to muže

12.11.2015 09:54
čada

XXX.XXX.96.254

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To je uplně normalní, je to znamka říje ale určitě z toho nebude březí.

No to je mi jasný, ona zabřezla z toho prvního skoku a mladý z toho vrhu jsme už dávno snědli. Jen mi to tehdy přišlo vtipný, že si pak otočili role smajlík Napsala jsem to pro zasmání.

12.11.2015 11:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Přidejte reakci

Přidat smajlík